reklama
atagata
Fanka BB :)
Cześć Wam Zakupy nieudane, nic na siebie nie znalazłam. Zresztą i tak córka mnie tak denerwowała że masakra. Wszystko jej się nie podobało, butów przymierzyła chyba z 50 par i jedyne które jej się podobały kosztowały ponad 300 - masakra jakaś. Oczywiście wszystko zakończyło się fochem i łzami jak jej nie kupiłam. Nosz kur....a mać. W tym tygodniu muszę spakować się już do szpitala bo termin powoli mnie goni... Troszku się obawiam, bo w pierwszej jak i drugiej ciąży ostatnie tygodnie spędziłam w szpitalu na patologii, a teraz zapowiada się że do ostatniej chwili będę w domu czekała aż się rozkręci.
Miłego dnia dziewczynki!
Miłego dnia dziewczynki!
atagata
hej hej Angelina jak tam samopoczucie? koniec ciąży jest męczący, nie? dajesz radę? ja dziś podłogi myłam z rana i plecy mi odpadają.
Zostały mi 2 równe tygodnie i Irmina powinna się pojawić w naszym życiu ;-)
pozdrówka
Zostały mi 2 równe tygodnie i Irmina powinna się pojawić w naszym życiu ;-)
pozdrówka
Hej
Ja już zapomniałam jak to jest ciężko pod koniec ciąży, chociaż ledwo żyłam, bardzo chciałam żeby młody urodził się trochę wcześniej ale postanowił prawie równo w terminie
Życzę Wam ciężaróweczki żeby ta końcówka była jak najbardziej znośna, poza tym jak już się trzyma takie cudo w ramionach to nic się nie pamięta
Mam pytanie, czy szczepiłyście 5w1 i czy jakieś dodatkowe szczepienia polecacie, zbyt długą przerwę mam i nie jestem w temacie, pediatra poleca tę 5w1 i dodatkowo pneumokoki.
Pozdrawiam wszystkie, miłego dnia
Ja już zapomniałam jak to jest ciężko pod koniec ciąży, chociaż ledwo żyłam, bardzo chciałam żeby młody urodził się trochę wcześniej ale postanowił prawie równo w terminie
Życzę Wam ciężaróweczki żeby ta końcówka była jak najbardziej znośna, poza tym jak już się trzyma takie cudo w ramionach to nic się nie pamięta
Mam pytanie, czy szczepiłyście 5w1 i czy jakieś dodatkowe szczepienia polecacie, zbyt długą przerwę mam i nie jestem w temacie, pediatra poleca tę 5w1 i dodatkowo pneumokoki.
Pozdrawiam wszystkie, miłego dnia
Angelina123
Aktywna w BB
Hej hej niestety meczacy strasznie czuje sie jak kaleka i raczej sie tocze zamiast chodzic ) Termin mam na 12listopada ale chętnie bym sie znalazła na porodowce za dwa tyg Mamuska oj dziekuje musze pogadac z moja lobuziara moze wyjdzie do mnie wcześniej...ja tez juz mysle o szczepionkach.
atagata
Artura szczepiłam normalnie, bez żadnych dodatkowych opcji. Ale wtedy miałam inną sytuację materialną Irminę chcę zaszczepić zwykłymi +pneumokoki+rotawirusy. Ciągle się jeszcze zastanawiam nad pobraniem krwi pępowinowej... nie wiem.
W piątek mam wizytę u mojej gin i mam nadzieję że powie mi że mogę iść rodzić, ale szczerze mówiąc jakoś w to nie wierzę.
Wczoraj pomyłam podłogi, naprasowałam się, naprałam, nagotowałam, pokłóciłam, i dziś czuję się świetnie :\ Po obiedzie jadę do Nova Park na zakupy - może jak połażę to coś się ruszy, hehee. Jak nie to jutro myję okna i wieszam firanki
Angelina a w Gorzowie rodzisz??
W piątek mam wizytę u mojej gin i mam nadzieję że powie mi że mogę iść rodzić, ale szczerze mówiąc jakoś w to nie wierzę.
Wczoraj pomyłam podłogi, naprasowałam się, naprałam, nagotowałam, pokłóciłam, i dziś czuję się świetnie :\ Po obiedzie jadę do Nova Park na zakupy - może jak połażę to coś się ruszy, hehee. Jak nie to jutro myję okna i wieszam firanki
Angelina a w Gorzowie rodzisz??
Angelina123
Aktywna w BB
Oj to sie narobilas! Ja sie staram duzo chodzic ale mala tak mi naciska w dol ze ciezko..A kto Ci prowadzi ciaze? Tak rodze w Gorzowie
atagata
Hania Kozber w Hipokratesie. Fajna babka i jest zastępcą ordynatora w szpitalu. A Ciebie kto prowadzi?
Angelina123
Aktywna w BB
Ach słyszałam slyszalam ale niestety tez te rozne opinie ) mnie dr.Kleinhardt
reklama
atagata
Ja też nie od razu byłam do niej przekonana, ale uratowała życie mojej teściowej a i u mnie parę lat temu była źle rokująca sytuacja zdrowotna i ona ją wykryła i wyleczyła a inny lekarz nawet nie zauważył. Przy bliższym poznaniu zyskuje.
Porodu u mnie nie widać, jeśli nie zacznie się wcześniej to 29 października mam wstawić się na patologię. Znowu. heh...
Porodu u mnie nie widać, jeśli nie zacznie się wcześniej to 29 października mam wstawić się na patologię. Znowu. heh...
Podziel się: