reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u mnie dzieci też na krótki rękaw śpią... pocą się nawet nocą. Choć Marcelitko ma jedną piżamką cienką jak bardzo na długi i jest ok. Zimą w cienkiej haleczce bym chyba zamarzła :baffled: ciacho podziwiam.... My na mikołaja same słodycze dajemy pod choinką będą większe prezenty. Muszę za szycie się wziąść w końcu. Kopa potrzebuję na rozruch, bo jak już zacznę to będzie szło z górki ;-)
My już PO obiedzie, dzieciaki jakoś szybko głodne sie robią mi ostatnio... dziś pierogi mojej mamy na obiedzie były :tak:
Zaraz mój wybywa do pracy a ja dzieciaki do ćwiczeń zagonić muszę.. bo zaczynają się już nudzić i w domu same krzyki i jedno drugiemu wszystko zabiera i po złości robi. Muszę ich zająć, Marcelitko będzie ćwiczenia robić a młoda malować.
aaaa wiecie co... w tym Dino u mnie ciągle ruch jak w ulu... w szoku jestem. Pełno aut ciągle... na okrągło. I już dwa try znowu z towarem były z rana, towar schodzi im widać.

reklama
ezoja no co ty przeciez pod koldra sie spi a ona grzeja:-p a jak usypiam to przykryta po same uszy ale pozniej wyciagam lapy bo za goraco mi, ja jak tylko jest 10 stop. na dworze to mam okno juz rozszczelnione w sypialni nigdy nie mam wiecej niz 20 stop.moj M narzeka ze mu zimno a kiedys bylo odwrotnie jemu wiecznie bylo cieplo a mi zimno to sie porobilo:-D
a pewnie promocje maja wiec ludzie kupuja:-):tak:
ja na obiad zrobiłam racuchy z jablkami i banany w ciescie pycha, skubłam jeden plasterek:-D
owca ja mam kozaki z zeszlego roku, lubie kupic raz i miec na kilka lat ale kupuje skorzane, kurtki moje maja jedna ma 5 lat druga 3 a mam jeszcze taka co ma 10 lat :-D

Nie no ja zaraz pod kołdrę nie wskakuję, paraduję jeszcze w szlafroku i piżamce do ok 24.00 w nocy.
Racuchy mjami!
Też mam kozaki kupione 2 lata temu i mają jeszcze na długo mi wystarczyć! Powiedziałam sobie w tedy jak je kupowałam, że choć raz nie pożałuję sobie na buty i drogie były ale wart ceny, wysokie, wiązane z boku na zamek ze skóry. Nie narzekam na nie, bardzo je lubię. Nie mam za to przejściowych... takich do kostek. Może za rok kupię sobie, teraz dla młodego muszę kupić kozaki... Jejaaaaa ostatni dochód będzie 20go u mnie z gminy i koniec dobrego :confused2: a Święta za pasem.... Czasami chciałabym iść byle gdzie do pracy byleby mieć jakikolwiek dochód... no zobaczymy jak to u mnie będzie ;-) Póki co wszystko mówi mi, nawet mężu wspiera by swoje otwierać jeśli się uda dotacje skubnąć z urzędu pracy. Znacie kogoś kto umie pisać biznes plany? Zapłacę.

hehe to ja pizame tuz przed spaniem zakladam a szlafroka nie wieczorami uzywam:-D mam taki satynowy ale tylko rano wciagam jak musze najpierw dzieciaki wyszykowac a pozniej sama sie ogarniam:-D
ja nie znam niestety nie pomoge

Ciasteczko- faktycznie, taka ze mnie księgowa, dobrze, że Mężowi tak zer nie pomijam, No by się ucieszył z pomijania, gorzej jakbym dodała. Fajny przepis dałaś na swoim blogu.

Mycha- mi o co inne chodziło i co inne zrozumiałam nie musisz tak dosłownie mi pisać, że się oburzyłam. Zrozumiałam, że dla was za mało płacę za ekogroszek. Nie zauważyłam pomyłki w zerach.

Marzenka- to ci się udało. Ja też tak dałam za moją 60 zł i zapomniałam o licytacji. Ale u mnie nikt nie licytował.

Pr- fajne te piżamki, moja Olka też choruje na pony. Ale już jej kupiłam lalkę i teraz to musi czekać na urodziny na następny prezent. Dzisiaj dostałam ulotkę z biedry i tam znowu przecena zabawek. oszaleję bo Olce się lalka odwidziała i chce już transformersa.

Ezoja próbuj, do roku jak dostaniesz dofinansowanie to musisz się utrzymać, jak dasz radę to nie musisz im potem kasy oddawać. Nie wiem co chcesz robić, ale kto nie próbuje ten nie wie co traci. Mojemu M też mówili, że nie da rady a już 5 rok będzie na wakacje jak ma działalność.

Owca- ja też lubię konie, u nas nie mam gdzie iść bo nie mam co z dzieciakami robić i jeszcze mają same konie a nie ma kucy. A młoda już jeżdzi na koniu czy jeszcze na kucach. Ja kiedyś w jej wieku byłam na obozie jeździeckim i jeżdziłam na kuchach.

No i mnie wpieniły dzieciaki. Idę ochłonąć.

Za wcześnie wstałam bo głupoty robię od rana, nie mogę się ogarnąć. A do ich spania to jeszcze mam trochę czasu. Do 20 to ja chyba padnę. Jeszcze Arek mi rozrabia dzisiaj, chodzi i mówi, że mnie nie lubi i że do kąta mam iść. Pyskacz z niego się robi.

Ostatnia edycja:
kroma ee tam zdarza sie kazdemu a jak czlowiek zmeczony ty juz w ogole, ja od tygo zle spie rano wstaje i nie wiem co jest 5
a mi w tym placu zrobił sie mały wylew, kolory fioletu sie pokazaly, dobrze ze nie boli:-)

kroma moze dzieciakom zrobic takie banany o ile lubicie takie rzeczy, nawet jako obiad:tak:
ezoja jeszcze losowanie to nie dla wszystkich..:-p nóż ty niedobra;-):-D

jak nie dla wszystkich?? Każdy może się wpisać na listę... losuję trzy osoby. Ciacho jakby mi każdy chciał wróżbę zaglądających na blog to już bym miała 40 chętnych, a dopiero co info podałam. Zagląda wiele osób na blog ;-) a akcja dopiero sie zaczęła. Nie mam czasu na tyle wróżb kochana :-D :-D :-D To trzeba mieć siłę na to i energię.
ZAPRASZAM w każdym razie :-)

reklama
Do góry