reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dziękuję Future :tak: Jak tam w pracy? Nie doczytałam się nigdzie jak tam wrażenia po pierwszych dniach??
Ja dentystę przełożonego mam na środę, znowu nerwówka będzie :baffled: Mam nadzieję, że jutro padać nie będzie, jak sądzicie? Bo tv dziś nie widziałam....

reklama
Hejka
mi się nic nie pomyliło z tym ekogroszkiem, jak nie wierzycie to kuknijcie na stronkę Castoramy i my daliśmy za 1 tonę i parę kg 1000 zł Worki mają po 25 kg, ale nam chyba dali więcej worków i mniej w nich pakowane, bo byłam sprawdzić co ja tam mam w tej kotłowni. A w castoramie są po 625 zł za tonę -musiałam sprawdzić bo napisali, że 15 zł i pakują w worki 25 kg. Więc jeszcze taniej niż my daliśmy.

Marzenka- ja wolę żeliwne, ale teraz to nie robią takich żeliwnych jak kiedyś. Ja mam jakąś inną niż teflon, ale nie pamiętam materiału, niby nie rakotwórczy. M się spytam to mi powie. Też dobre i wytrzymałe, A gary z grubym dnem mam już 5 lat i jak na razie nie zniszczalne są.

A my nie śppimy od 4rano.

Future- to dobrze, że u was już lepiej. Powodzenia w pracy,

Nie wiem co ja miałam i komu. Idę karmić.

Ostatnia edycja:
dzien dobry
ezoja a czemu przełozny na srode zab? faceta nie bylo czy co, czy jak?;-)
kroma pominelas jedno zero napisalas 100kg a nie 1000;-) i to nas zastnowilo a tona tego cuda owszem tyle kosztuje
1 stop.jest:eek: dobrze ze mgla juz sobie poszla, nie lubie jezdzic we mgle:confused2:

dzien dobry...
ja wstalam po 7 , mloda wstac dzis nie chciala mowila ze bola ja brzuch :baffled:
ale poszla dos zkoly najwyzej wroci...
Mlody jakos w miare wypil antybiotyk i teraz gra na wii a ja kawke pije i pranie sie juz robi :tak:
Kurcze tyle w domu od piatku jestem ze w czwartek nie bedzie mi sie chcialo jechac oj nie po takiej przerwie nie lubie :no:

Future jak w pracy ? nic nie piszesz :baffled:
ezoja czemu przelozona wizyta ?
ciacho to zimno u was...dokad jedziesz ?
Kroma co taka wczesna pobudka u ciebie ? dzieci sie juz wyspaly ?

hej
dzis wtorek a ja mysle ze poniedzialek:-D
my mielismy wymieniac ogrzewanie ale ponoc wszyscy mowia ze te stare lepiej grzeja wiec dalismy se spokoj.
ezoja tak sie boisz dentysty:-Dja chyba sie juz oswoilam..sama sie musze zapisac na wymiane plomby bo chce biale..
future no wlasnie co tak nic nie piszesz o nowej pracy?
ja wczoraj licytowalam mate edukacyjna canpol wesola farma nie chcialo mi sie czekac do konca i poszlam spac a dzis patrze ze wygralam za 65 zl przesylka nowka..:-)
czekam na pielegniarke srodowiskowa a pozniej spacer..umowilam sie z kumpela na kawe do lokalu jak dzieciaki odbierzemy;-)wiec dzien minie milutko:-)

owca ja cie nie chce straszyc ale zeby twoja mloda nie zlapala anginy od mlodego, czestym objawem jest ból brzucha
a gdzie jade? jade zmieniac ogumienie, bo jeszcze mam letnie opony a tak jak teraz od reki ci nie zrobia maja zawsze duzo klientow wiec umówialam sie tydzien temu
marzenka to cena super, taniej bys nie kupila:-) oj jak dobrze ze jest net i zakupy mozna przez niego robic,
dzien zaplanowany widze, a jak macie grzejniki żeliwne te stare to one dluzej sie nagrzewaja ale dlugo tez stygna taki ich plus, my ich nie wymienialismy zostawilismy takie stare

no ciacho nie strasz mnie...:-D zobaczymy jak wroci...
my oponki wymienilismy jakos tydzien temu..udalo sie od reki bez kolejki :tak:

Marzenka to fajnie ze udalo sie mate tanio kupic bedzie niunia miala nowa zabawke :tak:

Ja tez tak o grzejnikach slyszalam ze zeliwne lepsze i dluzej cieplo trzymaja :tak:
ja tu na tym mieszkaniu mam 2 nowe i 2 stare zeliwne wlasnie :tak:

Kurcze mlody nic nie je od wczoraj nie zjadl jeszcze nic a nic...nie chce go zmuszac ale ile mozna bez jedzenia
nie podobne to do niego :baffled: ale widze ze dzis juz lepiej sie czuje bo siedzi i gra a wczoraj po poludniu o 16 zasnal i spal 2 godziny :tak:

owca nic mu nie bedzie ze nie je, musi tylko sporo pic:-) a jak sie lepiej czuje to dobrze widac lek dziala:tak:
ja od reki to moge po sezonie sobie wymienic:-D a tak wiecznie kolejki ale my od kilku lat do jednych i tych samych jezdzimy
wczoraj pomykała na letnich i rany julek jakbym po kocich łbach jezdzila, masakra:-D:-D dzisiaj jeszcze na tance z mloda:-)
lece milego dnia laseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Już opony wymieniacie?? :eek: Nawet jeszcze o tym nie myślę....
Tjaaaa wyszło dziwnie. Miała kilka osób (to babeczka jest dentystka) dzwoniła do nich przekładała, bo okazał się że jej syn ma imieniny w poniedziałek i w tygodniu obdzwaniała ludzi a do mnie tel nie miała. Dzwoniła dwa razy do teścia mojego (zna go) ale ten często tel nie nosi i nie oddzwania nigdy.... się do mnie nie dodzwoniła. Zadzwoniłam do niej o 17:45 i przełożyła na środę na 18.00 Nic nie mówcie, na samą myśl mam srakę :confused2:

Do góry