reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wy tu o komuniach juz a mi sie przypomnialo ze moja siostrzenica miala komunie niewiem czy rok temu czy dwa i nawet wlasna siostra mnie nie zaprosila:dry:
madziarna casio dobre zegarki
larvunia kurde jak kogos stac to niech kupuja drogie rzeczy ale dla mnie to bez sensu a co to bedzie na 18tke?
wogule bym sie tym nie przejmowala
ja juz ogarnelam szafy zostawie na jutro ;-)
yolanta ja bym postawila na biegowy ale to ja bedzie mial gdzies 1,5 roku a autko dawid mial po domu takie plastkiowe odpychal sie nogami,,,, bardzo rysowalo podloge ale szalal:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
marzenko no niby się nie chcę przejmować i tak do tej pory byłó, lecz wiesz smutno czasem się robi jak na około max drogie prezenty lub kasa spora a my tu wyskakujemy z 50zł :sorry2: niektórzy liczą że się zwróci koszt imprezy i dziecko coś też otrzyma...eehh... ale chyba namówię na zegarem mojego, muszę popatrzeć po cenach....

Yola tak! Jeździk to super sprawa ale nie kupuj tych plastikowych czasem lekkich. Tzn Twój wybór, ale my dla synka mieliśmy taki z cięższych zwykły taki i fajny, bo się na nim nie wywalał jak uczy się chodzić, stabilny taki jest. Misia też nim się rozbija po pokojach teraz. Dzieciaki go uwielbiają!

no widzisz ten wydaje się plastik in fantastic ;p ale ja bym powiedziała ze badziewie.. za lekki.. jak znajde to pokażę Ci co my mamy.. nie wiem czy takie jeszcze sprzedają. Zwykły ale ciężki ale nie tak by zabić ;-)

Niezniszczalny jeżdzik Nowy Dwór Mazowiecki • Tablica.pl

mamy identyczny i jestem mega zadowolona.
W tesco chyba był kupowany za 60zł.... ale to jak Fruciu był mały... 4 lata temu gdzieś ... nie wiem po ile teraz takie by były i czy wogóle są. Ale są nie zniszczalne! Naklejek tylko nei ma jak ten... a tak wogólnie nie zniszczony!

Fruciu jeszcze na nim jeździ a lekki on nie jest synuś. Wywrotek i walenia w ściany też nie raz przeżył, polecam te jeździki z czystym sercem, choć może nie wyglądaja na nowoczesne i bajeranckie ;)

Ostatnia edycja:
O to to to! Właśnie prawie identycznie taki miał mój brat 20 lat temu :-D I faktycznie, co on się narozbijał tym samochodzikiem, to jego (łącznie z rozwaloną głową :-p), a samochodzik chyba komuś w końcu oddany, bo nie pamiętam, żeby coś mu się stało :-) No to w takim razie muszę zacząć polowanie, skoro to taki rarytas w naszych czasach :-) Może do maja znajdę :-p

Ja kupowałam małej zwykły za 40 zł w Auchan albo i tanszy i co nim smigaaa - taki ala policja - nagina ostro ona i jej kuzyni - nawet ten 10 letni - nic z nim sie nie stało, Filip ma identyczny juz 7 lat i jest ok :)

My juz po obiedzie :tak::tak:
bylam po mloda padalo niezle...

Yola autko ladne, my tez mielismy chyba takie jak Larvunia
i mamy jeszcze na dzialce i nieraz dzieciaki jeszcze nim jezdza hehe...:-)

Marzenka nam tez troche porysowal podloge jak mlody byl wiekszy to szalal jak dzicz,robil ostre zakrety i nieraz ryska zostala...no trudno to sa dzieci ;-)

o mam fotke :tak:

Załączniki

• na aucie.jpg
    na aucie.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Ja ziemniaczki mam obrane, schabowe dla chłopaków usmażone, dla siebie ziemniaczki na placki starte, zaraz biore się za smażenie...

My mieliśmy jeździk z chicco... Młody bardzo na nim szalał... ale niestety przez skakanie przez próg kierownica pękła... oj co to były za gorzkie żale były po nim, ale przesiadł się na dworze na rowerek i zapomniał... a fajny był bo miał wysoką i niską rączke z tyłu, że rodzic też mógł pchac... dla drugiego też jakiś trzeba będzie skombinowac, bo tym to młody naprawde skakał, ja się nie dziwię że ta kierownica odpadła... moze spróbujemy zespawac:-p.

Pytanko do podwujnych mam, wam w drugiej ciązy też brzuszek było tak szybko widac:szok:

Do góry