reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej
a ja dzisiaj w szkole bylam, egzamin 3 godziny pisalam, ale do kosciola na szczescie zdazylam. Po mszy obiadek, teraz z mala baje ogladam - Madagaskar 3 bo nie widzialam jeszcze, a potem do mamy na kawe no i niedziela zleci ;)

reklama
No witam
Buzia Zuzki spuchła od tego zęba co jej wczoraj rozwiercała, mój pojechał z nią jeszcze raz dzisiaj bo nadal ją pobolewa no i dała antybiotyk i jeszcze jej tam troszkę bardziej rozwierciła i kazała płukać nadal dentoseptem nie wiem jak tym razem będzie. W nocy spała na szczęście. Ja na 18 idę do kościoła, potem kąpanie dzieci i wieczór.

Hejka
my w domu wrocilismy godzine temu :tak: prawie cala droge padal deszcz...
juz sie wykapalam
teraz jeszcze musze wypisac zaproszenia zeby mloda mogla jutro rozdac dzieciaka w klasie..
kurcze koniec laby od jutra ;-)

Marzenka dzieki za zyczonka !!

Dobranoc

hej
ja w pracy ... ale mi się spać chce ... muszę na środę placek upiec bo występy na dzień babci i dziadka są, moje dziecie pierwszy raz na scenie hehe :) juz ja widze :p

a co tak u was wczesniej, przedszkole bedzie zamkniete? wiem ze sa ferie ale to dla szkol i zerowek wolne
da sobie rade mloda

reklama
Do góry