reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam
podczytuje was,bo za bardzo neta tu nie mam..

ale rzucil mi sie w oczy Marzenki suwaczek gratuluje kochana !!!....:-):-) niech sie zdrowo rozwija :tak:

my dzis robimy Hani urodziny popoludniu
wczoraj tesciowa zrobila torcika, potem beda goscie hehe...
a jutro do domu :tak:

Milego wekendu !!

marzenka ty w ciazy:szok::szok::szok: wow no to super gratulacje
u mnie caly dom spi a ja buszuje po necie
piekna dzis pogoda wiec wykorzystalam to i wyszlam na spacer przy okazji zachaczylam pare lumpeksow i zakupy zrobilam ze hoho

witam !!
my po sniadanku,szykujemy sie do kosciola a potem po obiedzie do domu...
moje dziecie konczy dzis 10 lat wow..jakie wielkie hehe...;-)

zycze milego dnia buziaki !!:-):-)

reklama
Do góry