reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej kochane,
u nas po staremu.. poza tym, że młody zaczął mnie bić :baffled: jak tylko czegoś zabronię to dostaję albo w twarz albo gdzie popadnie. Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Tłumaczenie nie pomaga, jestem załamana.
Mycha mnie codziennie głowa boli.. może masz migreny. Albo wybierz się do lekarza, niech porobi badania.
Pozdrawiam Was

aniołek wiem że dobrze jest radzić, ale ja bym tak zrobiła...
gdy mnie uderzyłby to powiedziałabym NIE WOLNO TAK, pogroziłabym palcem, groźna mina i po sprawie. Bo co możesz więcej zrobić... nic.
Jeśli by to powtórzył to stanowczo powiedziałabym jeszcze raz NIE WOLNO bo ...np zaprowadzę Cię do pokoju za karę. I do 3 razy sztuka u mnie jest.... jeśli nadal wali we mnie to stanowcze OSTRZEGAŁAM CIĘ ZE NIE WOLNO i odkładam bąbla do pokoju a niech wyje tam ... i się uspokoi.
Parę razy już od Misi dostałam, jest inna od brata i u mnie krótka piłka zawsze jest. Poryczy i przestanie jak nie rozumie inaczej ;-) - wredna matka ze mnie ale u mnie to działa ;-) do 3 razy sztuka u mnie jest...

HEj
Myszka nie dobrze z tą głową, najgorsze to niewyleczone zatoki, choć ja mam często migreny ... ale zatoki też zawalone i od tego mnie głowanie napitala codziennie ...
Larvunia, Aniołek moja mnie nie biła jakoś nie wpadła na ten pomysł ale za to nie słucha, nawet to wyjscie : do trzech razy sztuka nie pomaga, olewa mnie ehs ... te dzieciaki ...
Młoda kochana juz idzie do przedszkola daje całuska pomacha i leci do dzieci - super :)
AAA kupilam malej skrzydełka różdkę i korone, suknie wrózki ma i problem z głowy chce byc wrózką to będzie.

Madziarena a jesteś konsekwentna? Konsekwencja to podstawa.
Olewać będzie dziecko próbuje wszystkiego, uwierz nauczy się w końcu że po 3 jest konsekwencja i kara.
Karą może być kokolwiek, dla dziecka najgorszą karą może być zakaz bajek na jeden dzień np, albo coś co lubi zabierasz na jeden dzień.

- jeśli się wymądrzam to przepraszam, staram sie pomóc.

dzien dobry
larvunia wieki cie nie bylo:-D
laski dzieciaki sa rozne moje mnie tez nie bily i to nie jest jakis straszny problem, troche cierpliwosci, konsekwencji i bedzie dobrze wyrosnie z tego:tak:i wierzcie mi pozniej to sie zaczynaja problemy

trzeba znaleźć złoty środek to prawda ;-) nie ma ludzi nie ugiętych ;-) tym bardziej dzieci ;-)
ot moje wywody ;-)

nio wieki wieki.... ale jestem, tak w doskoku :-)cieszysz się ?? :-D

na nic nie ma zlotego srodka, rzadzisz albo jestes rzadzonym, zycie i cala reszta to kompromisy:-D
czy sie cieszymy to musze sie powaznie zastanowic, pstryczek w nos ci sie nalezy za ta nieobecność;-):-D:-D:sorry2:

Witam laski !!
ja dzis w domu to i troche porzadki u mlodej w biurku porobilam bo same papiery chomikuje :tak::tak:
na obiad tez juz uszykowalam kopytka leniwe hehe czy jakos tak z serem i pyrami ;-)
leza na stolnicy i czekaja :-D
pogoda bee...pada deszcz...

moje dzieciaki tez w sumie mnie nie bily ale byly inne rzeczy typu kopanie nogami w sklepie , a nawet kladzenie sie na ziemie nie wazne czy byl to chodnik czy trawa czy w sklepie wrr...z mlodym sie dzialo :-D:-D..

Larvunia dzieciaczki juz zdrowe ok ??...
Mycha to fajnie ze idziesz na ten staz a w ktorym miejscu w mczu bedziesz go miala ?? w jakim salonie ?

reklama
oj tam ciacho nie marudź a ciesz się że jestem :-D;-)
u nas kolejne próby odpieluchowywania... już podłoga zalana była, jeszcze nic do WC nie poszło hehehe ;-)

owca no powiedzmy. Wczoraj ostatnią dawkę antybiotyku podałam a teraz się uodparniamy ;)

Do góry