reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A ja kiedyś latałam do kościoła, przestałam ostatnimi czasy jak mój przestał chodzić, wkurza się że księża maja więcej od większości ludzi, autami się wożą a wciąż i tak wołają....dużo by gadać. Nigdy nie mówiłam że nie wierzę bo wierzę tego mnie uczyli rodzice od dziecka i ciężko by mi nagle było zrezygnować dla innej wiary czy coś. Wmawiam sobie że od nowego roku zacznę chodzić co niedzielę na mszę św ale jak to wyjdzie to się okaże bo jakoś specjalnie potrzeby chodzenia nie mam jak na razie:sorry2:
My po obiadku, zupkę kalafiorową dziś zrobiłam, jeszcze gorąca więc Zuzia zje jak wróci bo mój już po nią pojechał. Kupiłam jej dziś do południa kozaczki nowe zobaczymy ile tym razem wytrzymają. No i muszę już myśleć nad wypożyczeniem stroju dla Zuzi bo za tydzień w piątek mają bal karnawałowy w zerówce:-)

reklama
megi dobrze ze ja kupilam mojej stroj jeszcze w pazdzierniku, teraz bedzie jak znalazl a drogi nie byl, bedzie robic za czarownice:-D, a tamte kozaki oddajesz do reklamacji ?
co do kosciola to mnie nie drazni to o czym ty napisalas i jakbym miala tak rozpatrywac to wychodziloby ze chodzi sie do kosciola dla ksiedza a nie dla boga a to przeciez nieprawda tylko zorro (jak to future napisala) to sie chyba tez cos pomylilo i sami zniechecaja ludzi i pozniej sie dziwi

przecież nie napisałam że nie jestem wierząca tylko po prostu ostatnio nie mam mega powołania, jakiś kryzys mnie dopadł, na prawdę chciałabym by się to zmieniło. A dla księdza ja nigdy do kościoła nie chodziłam bo ksiądz to też człowiek i często błędy popełnia, mało znam księży z powołania prawdziwego. Tak jak ciasteczko napisałaś chodzi się dla Boga a nie dla ks.

megi spoko tylko sobie luzno dyskutujemy, ja tez swieta nie jestem w tej kwestii bo zawsze mobloby byc lepiej;-):-D
milej nocki zycze

yola i reszta ;)
powiedZIal, ze mi da, jak przyjde w nd do koscioła. to da mi po mszy
to pojde, przeciez piorun mnie nie walnie jak wejde do kosciola i tak się muszę wyspowiadac przed chrztem. a poza tym zaraz bedziemy gucia chrzcic jak sie cieplej zrobi.
a ten ksiadz jest fajny, ale cos mu odbilo dzisiaj no.

a co do wiary, ksiezy i kosciołoów to oj....ja jetsem cięta. dziś się na wrzesniowkach prawie pokłóciłam z jedną dewotką.a el szkoda gadac.
kazdy niech zyje jak chce.
ja mieszkam na wsi, mam zieloną trawkę, ptaszki mi spiewają od rana, i nie po to się wyprowadząlam, zeby się denerwować

ZEN :-D
ha ha ah:happy2:

Hej.
U Nas też dziś kolęda była, masakra jak Ja tego nie lubię, koperty nie dostał bo Mnie po prostu nie stać, mam ostatnie 10zł w portfelu a zapożyczać dla Księdza aby w kopertę dać się nie będę ....

Chwilę posiedział, pogadał i poszedł i jutro choinkę rozbieramy i po świętach!

Choróbsko też Mnie dopadło, głowa pęka, temp jest i fatalnie się czuję, ale jakoś daję radę, oby do pon przeszło jako tako ...

Co do wiary, Kościoła i tych spraw jakoś nie chce Mi się wypowiadać ...

A tak poza tym dzień za dniem leci, jutro już piątek i zaś weekend a od pon powrót do rzeczywistości.
A tak w ogóle co do ospy no to dziś zaczęło wysypywać Adasia (tego młodszego syna siostry bo temu starszemu już prawie przeszło) i myślę że to kwestia kilku dni co by Jaśka zaczęło wysypywać ... fuck ... :wściekła/y: no ale nic już na to nie poradzę co ma być to będzie!

Spokojnej nocki, dobranoc.

reklama
czesc
kochane zrobie dzis testa niech kupie tylko;-)
co do samej wiary to nic nie mam...nie chodze do kosciola bo nie mam takiej potrzeby......poza tym wkurza mnie to wlasnie jak megi napisala ze sie woza tylko kase chca brac..u nas robia tak ze jak przychodzi po kolendzie to chce wziac koperte i jeszcze zostawia pusta z nazwiskiem zeby dac na kosciol no hallo!!!!my mamy proboszcza bardzo wrednego jakby to ujac juz nie raz u niego bylismy w sprawie chrztu i co bardzo sie zniechecilismy....szkoda ze nie jestesmy w innej parafi bo dawno bylaby sprawa zalatawiona..
owca a cos to sie stalo ze nagly wyjazd do pl?;-)wracajcie bezpiecznie

mycha pewnie dzieciakow wezmie lada chwila..pewnie i sie nie zaporzyczaj dla samego ksiedza bo nie warto..
madziarena future bo na wioskach jest inaczej...czesto jest tak ze idzie sie do kociola tylko po to bo ludzie beda gadac. ......a w miescie tak nie ma co kogo obchodzi ze do kosciola nie chodzisz...sama jestem z wioski to wiem jak to bylo....
megi ile dalas za buciki?dlatego ja wole wydac raz wiecej i miec z glowy takie zakupy....jestem bardzo zadowolona z tych kozaczkow dawida..malo tego pewnie ponosi jeszcze na drugi sezon bo sa wieksze;-)
noc bez goraczki ale od rana sie zle czuje....glowa mi peka a pomyslec ze jeszcze musze isc do przychodni w centrum bo tam naleze i dawida ciagac musze...ze akurat dzis moj do pracy pojechal
my mamy bal przebierancow w czwartek chyba bede musiala cos zamowic z neta dawid chce policjanta albo zolnierza taki stroj 65zl drogo jak cholera ale moge wziac wiekszy i na drugi rok by mial.u nas nie ma wyporzyczalni ponoc.

Do góry