reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
owca kopytka z serem? chyba o leniwe ci chodzilo:tak:;-)
future he no taki odkurzacz to cud, miod i orzeszki:-D
a ja rozebralam choinke, dawno po swietach wiec tylko mnie wnerwiala juz
u mnie kleda koniec stycznia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak ciacho te mialam na mysli..ale beda innym razem
wlasnie sie pakujemy jedziemy do Pl :-D w pewnej sprawie :tak:
wracamy w niedziele hehe taki spontan :-D...

milego dnia bay bay :-)

yola wszystko zalezy od ksiedza, jeden nie robi problemow drugi juz tak, prawda jest taka ze oni sa dla nas nie odwrotnie
uwazaja co to za katolik co nie praktykuje jakim on bedzie przykladem dla dziecka- poczesci maja racje
sa sytuacje ze zyja na kocia lape, ale chodza do kosciola i tez problem z chrzestem, komunia i to juz dla mnie niezroumiale
mam kolezanke wzieli slub koscielny ale on nie praktykuje ona nigdy specjalnie wierzaca nie byla i zmienila wyznanie i jak sie spytalam po co jej byl koscielny skoro oboje sa z nazwy katolikami, to powiedzial ze nie wie...

No ja ani wierząca ani praktykująca, ale wydaje mi się, że kościół to tak samo opapierkowana instytucja jak każda inna. I jeśli ma się niezbędne papiery to nie powinno być problemów.
A śluby kościelne często są brane dla białej kiecki i fajnej ceremonii i imprezy ;-)

reklama
yola i tu sie z toba zgodze z tymi slubami, tylko to takie oszukiwanie samych siebie;-)
no wlasnie tam nie chodzi o sam papier, bo tak byloby wszystko proste

Do góry