reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
mycha na mnie możesz zawsze liczyć, nie odmówiłabym pomocy komuś a tobie tym bardziej...no chyba że już sama bym nie mogła z jakiegoś powodu:tak:;*
Już mam dzieciaki pokąpane jeszcze poczekam do 19.30 bo mały musi antybiotyk a potem kładę go, mało dziś spał w dzień.

Mycha- zdrówka, pewnie jakaś jelitówka.
Future- mnie też łeb boli. Jakaś pogoda mglista, czuję się jak w UK.
Yolka- ja też nie mam zapału do robienia, bo podejrzewam, że jakbym się przyłożyła to by mi wyszło co nie co, a tak na łatwiznę idę.
Owca- ja mam wadę wymowy, ale przekręcam wyrazy i źle akcentuję. Jakoś mi to nie przeszkadza, a innym nie mam pojęcia. Młoda się albo oduczy albo to zaakceptuje.

a ja wlasnie skonczylam tort na starszej, jak ktos ma ochote zobaczyc to na blogu jest
marzenka widze ze powera masz:-D ja dzisiaj kiepsko spalam normalnie co chwile sie budzilam:confused2:

Cześć
U mnie po staremu, zakupy przed chwilą zrobiłam, murzynka później upiekę bo mój woła, on uwielbia...jakoś sobota może zleci
Miłego dnia:-)

To i ja wpadne sie przywitam :-)
tez bylam juz na zakupach znowu....
dzis robie na obiad pieczen rzymska z jajkiem jeszcze nie robilam wiec nie wiem jak mi to wyjdzie, a mam juz dosc zwyklych mielonych kotletow to bedzie cos innego :tak:
a na kolacje upichce slimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynka uwielbiam :-):-)

Ciacho a kiedy ma urodziny twoja cora ? torcik fajny ci wyszedl taki inny :tak:
Marzenka fajnie ze masz juz neta...:tak:
Megi widze standardowa sobota hehe :-p

Ide do kuchni bay bay :tak:

reklama
Cześć.
M w pracy a Ja z dziećmi w domku, właśnie byłam rozpalić w piecu bo się zimno zrobiło. Mokro dzisiaj, deszcz trochę padał blee nienawidzę takiej pogody ... :no:
Dzisiaj na obiad chyba jakąś zupkę zrobię bo wczoraj Mojemu zachciało się schabów i ziemniaków więc dziś chyba jakąś jarzynową zrobię bo już dawno nie było ....

A tak poza tym to Jaśko śpi, Wojciech jakąś bajkę ogląda bo akurat leci taka długa (tak jakby film animowany), karę ma na komputer to i się zadowolił taką bajką :-p

No a tak to po staremu, Ciacho tort śliczny i pewnie pyszny :tak: masz zdolności, chyba muszę częściej piec takie torciki itp żeby nabrać wprawy :tak: bo uwielbiam piec i ciasta i torty :tak: i ciasteczka :) chyba też założę bloga :cool2:

Do góry