reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jak jest okazja to niech dzieciaki chodza do logopedy na zdrowie im wyjdzie:tak::-)
megi powiadasz ze bedziesz sie nudzic a mi czasem czasu brakuje nieraz to mam chwile o tej porze
bo rano i tak codziennie wstaje przed 7 wyszykowac dziatwe do szkoly a pozniej to juz leci

reklama
Dzieńdoberro :-)

Aniołek - no to wspaniałego i wykorzystanego w 200% tygodnia! :*

Owca - ja R nie wymawiałam bardzo długo, jakoś mając 14 lat się w końcu nauczyłam. Ale dużo ćwiczyłam. Śmiesznie, bo pod koniec nie mogłam już tylko R jak po S było wymówić i chodziłam i ćwiczyłam "sraka sraka sraka" :-D Aż mnie w szkole któryś nauczyciel, że może jednak sroka? :-D Powodzenia dla małych, dadzą radę z tym. (Chociaż pewnie za parę lat ja będę marudzić o logopedach i wadach wymowy, bo mój nie 2 a 3języczny będzie :-p)

Ja to bym się skusiła, ale na zjedzenie, a nie zrobienie :-p Ale natchnęłaś mnie na zrobienie mojej dużo prostszej wersji :-p Kupuję wafle, masę krówkową albo mleko zagęszczone i smaruję i składam i też dobre :-p I szybciej :tak:

reklama
Hehe Ja też nie mam :-p

Witajcie tak w ogóle.
Ja dziś w domku, smsa musiałam napisać do Pani psycholog że Mnie nie będzie, pół nocy wymiotowałam, nie wiem sama do tej pory co to było bo oprócz tego i do tej pory bólu głowy nic innego Mi nie jest, tzn. wymioty na razie póki co minęły i mam nadzieję, że juz nie wrócą ale głowa mimo tabletki boli :crazy: Nie wiem czy to ta grypa żołądkowa czy może coś nie tak zjadłam, może żołądek zimną wodą przeziębiłam? Ma któraś jakieś pomysły?

Tak więc dziś niestety miałam dzień wolny i bardzo tego żałuję, tak Mi jakoś przykro było jak nie mogłam jechać i jednocześnie zła :wściekła/y:no ale co mogę, lepiej w domu niż jechać i ryzykować że zaczęła bym tam za przeproszeniem żygać czy coś ...

No a do megi miałam jechać bo Mąż w ostatniej chwili się wczoraj dowiedział, że do pracy dziś i chciałam aby megi kilka godz zajęła się dziećmi, zgodziła się na szczęście ale wyszło jak wyszło ... Kurde też zadzwonili do M przed 23 że do pracy i już nie miałam kogo poprosić i mimo choroby Pawełka Megi się zgodziła, ale mimo to nie pojechaliśmy bo się jakoś dziwnie rozchorowałam, ale mimo wszystko MEGI DZIĘKI!!!!:tak:

Fajnie jest jak ma się na kogo liczyć w takiej sytuacji i co najlepsze nie jest to rodzina gdzie to rodzina powinna pomóc co nie... No nic wiem że mam na kogo liczyć, może nie zawsze bo wiadomo jak to w życiu jest i w ogóle ale tym razem Anulka by Mi pomogła .... :tak:

No to na tyle o sobie :-p

Aniołek miłego i udanego pobytu z ukochanym, wykorzystajcie ten czas jak najlepiej potraficie!!!
Ciacho ale kusisz no, chyba sama dzisiaj coś podobnego zrobię ale może z inną masą :-p
Yola Ty to jesteś normalnie the best :-)

No i nie pamiętam już komu miałam jeszcze odpisać. Ide chyba następną tabletkę wziąć bo nie wyrobię :no:

Do góry