reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha no pewnie wszystko wyjdzie w praniu z dojazdem
u was tez widze ze ciagle cos ze zdrowkiem chlopakow
my juz wrocilismy do domku.dawid zajada drozdzowe w nagrode ma za to ze tak ladnie przejechal rowerem 7km ;-)a ja bieglam;-)teraz juz blogie lenistwo do wieczorka:-D

reklama
mycha wspolczuje, duzo zdrowka zycze i oby to nie byla ta choroba
marzenka oj kochana ze ci sie chcialo 7km biegnac ale moze dlatego ze ja nie moge biegac to sie za to nie biore:-D

Witam u nas caly czas od rana pada taka mzawka w sumie siapi
my juz zjedlismy obiad i kolo 15 jedziemy do znajomych :tak::tak:

Marzenka podziwiam 7 km to kawalek drogi..ale ty jestes wytrwala kobita haha
ja nie lubie biegac bo wkurzaja mnie podskakujace cycki :-D:-D

Ciacho zarypisty tort zrobilas...a ktoz to z naszego forum takie cacko sobie zamowil ??? :baffled:

Mycha zdrowka dla synka..w razie wu lepiej jedzcie sprawdzic na izbe co to moze byc :tak:

My juz w domostwie po gosciach :tak:
teraz pizamki i master chef :tak:

Mycha ja obejrzalam tylko poprostu nic nie napisalam ;-);-) Powodzenia jutro !! :-)

Milego wieczorku dobranoc :-)

My juz w domostwie po gosciach :tak:
teraz pizamki i master chef :tak:

Mycha ja obejrzalam tylko poprostu nic nie napisalam ;-);-) Powodzenia jutro !! :-)

Milego wieczorku dobranoc :-)

Owca
nie dziękuję :) co by nie zapeszyć czy coś .. Jak wrócę to zdam relacje co i jak o ile się czegoś konkretnego tam dowiem ... :sorry:

Miłego wieczorq ;-)

reklama
Do góry