reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello :-D
wrocilam z lumpa wydalam 40zl ale sobie kupilam czapke kolor szmaragdowy czy cos takiego bardzo fajna i za grosze jeszcze mialam rekawiczki w paski kolorowe ale przyszlam i musialam gdzies zostawic bo nie ma cholercia a takie fajne byly..no i dawidowi bluze z kapturem zolta i z kieszeniami plus dwie bluzy z polarku jedna pomaranczowa rozpinana od polowy a druga niebieska z brazem rozpinana i z kieszeniami plus sweterek zielony bardzo dobry gatunkowo no i mam problem z glowy z bluzami.moze i lepiej ze nie kupilam tych bluz z lidla bo mialabym dwie w tej cenie a tu mam 4 i plus czapka;-)wiec lepiej na tym wyszlam;-)
ps.ide na komisariat zeznawac dzis..kurde nigdy nie zeznawalam:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam..
tak na chwile wdeplam zobaczyc co skrobicie a tu odrazu piekne muffinki w oczy sie rzucaja ;-);-)
tez musze kiedys zrobic tylko jakos zebrac sie nie moge i kupuje gotowe hehe :-D
Obiadek mi sie robi tzn.makaron gotuje do spagetti zaraz mloda wroci a pozniej na 16 jedziemy do lasu z mlodego przedszkolem dzis maja fest latarnie swoje jak co roku :tak: nie chce mi sie jechac bo pogoda glupia...

Marzenka fajne zakupy zrobilas a co ty zeznajesz ? bo ja chyba nie w temacie :nerd:

Milego popoludnia :-)

helo i tu Malo tu jakos naskrobalyscie:p
Aniołek smutne ze twoj na swieta nie przyjedzie :( a moze jednak sie jeszcze uda??
Ciacho+ nie kus tymi ciasteczkami mniam mniam :)
Megi- kazde dziecko robi wszystko w swoim tempie wiec nie ma co sie martwic potem jak Pawełek zacznie biegac bedziesz sie mdlic co by na chwile usiadl hih:)

pr a wlasnie ze bede:-p
owca super te mufinki:-)

wygladaja fajnie tylko czy nie beda za slodkie...

Uciekam z psem a potem spadamy
pochmurno jakby padac mialo zaraz...

Oo gdzie wy wszystkie sie ukrywacie ??
ja juz wrocilam z lasu
wrzucialam kilka fotek do galerii

Ostatnia edycja:
Hej
Owca jakie muffinki - kto zrobi i mi wyśle :)
Ciacho a Ty kusisz tymi babeczkami oj kusiszz
Marzenka to super, że zakupy udane - ja już małej nie kupuję nic (jedynie leginsy) bo ostatnio co jej założe to okazuje się za małe - więc musi wynosić to co ma w szafie bo szybko wyrasta.
Megi nie martw się każde dziecko inaczej się rozwija - w końcu ruszy a później będzie już tylko ganiał i ganiał :)
Aniołek a może zrobi wam niespodzianke na swieta i przyjedzie ? :)

Hej Wam, ale wiatrzysko brrr

madziarenka
liczę na to z tą niespodzianką , ale obawiam się, że jednak nie:( pociesza mnie tylko fakt, że 24 listopada przyleci i się spotkamy.. a później będę się martwić Świętami. To Ci córcia tak rośnie szybko, że musisz co rusz wymieniać leginsy:)) Ja też postanowiłam nic Kubusiowi nie kupować na razie, ale często coś zobaczę ładnego i nie mogę się oprzeć :rofl2:

Owca fajna ta wyprawa do lasu, szkoda, że pogoda nie dopisała dzieciakom

reklama
aniolek ja wiem jak to jest z tymi urlopami w anglii wiec nie ludziłabym się. sama nie dostałam kiedys urlopu na slub kuzynki. wiem jak jest. a na swieta mogly u nas wziac urlopy 3 osoby. i koniec. i tez sie nie załapałam.

mi wogole przeszkadza podojscie mojego do pracy. on pracuje, a ja leze. Guciem się prawie nie interesuje, tylko Helenka się liczy. on mowi, ze to dlatego, ze Guś taki malutki, i że jak urośnie trochę, albo zacznie chociaż siedzieć to bedzie inaczej. i nie mogę tego zrozumiec, dziecko, to dziecko. syn. wszyscy faceci chcą miec syna. a on nie. jak wezmie go raz dziennie na rece to jest dobrze. no rozumiem, ze on o 20 wraca, ale bez przesady... Helenke potrafi z łóżka wyciągnąć na wpół śpiąca żeby przytulić.

ja narazie mam luzy, bo Gutek śpi, a Helka ogląda katalog z avonu już pol godziny ;)

Do góry