reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halo lasencje:-D
czapka jak czapka wazne ze ciepla:-D befatka zdrowka dla mlodej:-) marzenka hehe dobre ale czasem czlowiek nie tak spojrzy
a ja niedlugo na basenowa warte wybywam:-D

reklama
czesc befatko;-)
a no intensywny..kurcze ale mi 1kg przybyl i juz widac po mnie tzn ja czuje i widze wiec dlatego;-)musze to teraz zamienic na miesnie;-)
zapraszam na bazarek;-)

Hej...

Aniolek i jak babcia sa jakies wiesci ?? a do PL jezdze srednio co 3 miesiace :tak:

Future dobry obiadek taki niedzielny ;-) ja juz zjadlam frytki i paluszki rybne :tak:

Befatka zdrowka dla Kaji co tak rzadko sie odzywasz ??:eek:

Marzenka co za fryzure robilas ?

U nas pochmurno , i kropi deszcz zaraz po mlodego smigam a potem do kauflandu :tak:

my juz po obiedzie, ja po basenie i sie odchamilam:-D:-D
a tak pogoda jakas taka... moze cos upieke mam fajan foremke do babeczkek:-D
aniolek jak z babcia?

Ciacho, Owieczka dzięki już po wizycie u rodzinnego.. Babcia znów ma zapalenie oskrzeli i stąd ta krew.. A dopiero skończyła brać antybiotyk na to samo.. chyba ten lekarz jakiś konował, skoro nie potrafi do końca kobiety wyleczyć. Całe szczęście dał skierowanie do laryngologa, może to coś wyjaśni.. w czwartek wizyta.. uff dobrze, że to "tylko" zapalenie oskrzeli..

Befatka zdrówka dla córci
Ciasteczko upiecz coś chociaż oczy nacieszę :-)

Hej dziewczyny
Mam dziś lekkiego doła. Dowiedziałam się że mojej byłej przyjaciółki tata zmarł, znałam człowieka od małego jak chodziłam do jego córki do domu, chorował od pewnego czasu na raka, każdy myślał że wyjdzie z tego...a jednak nie:(( czemu los zabiera dobrych ludzi a źli chodzą po tym świecie długie lata życia:no::-(

Witam.

My dziś od samego rana w biegu, pełno spraw do załatwienia w tym Urząd Skarbowy, mam nadzieję że da się załatwić Moją sprawę choć każdy Mi mówi (i wcale Mnie to nie pociesza) że z Urzędem Skarbowym nie wygram, no ale cóż próbować walczyć o swoje można co nie??

Marzenka a no widzisz jak się dałaś zrobić :-p źle spojrzałaś i się tylko wkurzyłaś, dobrze jednak że jeszcze bluz nie było i jak coś będziesz mogła kupić ;-)

Aniołek oby laryngolog coś bardziej zaradził niż ten lekarz rodzinny :tak:zdrówka dla babci.
Ciacho fajna czapa:tak:

No i jakoś Nam dzionek zleciał, jutro już M do pracy jedzie, bo dziś miał wolne abyśmy mogli sprawy załatwić. Pół dnia w mieście a drugie pół walczyliśmy z anteną od tej tv cyfrowej bo 7 listopada wyłączą tv analogową i nic byśmy nie mieli do oglądania!:no:;-)

reklama
Do góry