reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mialam szybkich przelotnych gosci :tak:

ciacho powiedz ile placisz za szczepienie psa ?
bo zastanawiam sie czy teraz go nie zaszczepic w pl bo wychodzi mi szczepienie 2 grudnia a tutaj place 50 euro to napewno taniej u was...wiec chyba sie przejde i to zrobie po niedzieli :tak:
przy okazji musze odrobaczyc go...

u nas chyba zmiana planow hehe i robie sobie jutro i malemu wolne i pojedziemy szybciej w poludnie bo mielismy jechac dopiero kolo 15..a teraz szybko ciemno to nie lubie tak jezdzic a jeszcze piatek to i wiekszy ruch...a tak wyjedziemy jakos kolo 12 :tak:

ciacho my juz wymienilismy oponki tu trzeba do konca pazdziernika miec wymienione inaczej mandacik jak zatrzymaja..

ide na film :tak:

reklama
ja place 60zl za 2 szczepionki i tabletke na robale wiec nieduzo
u was jest obowiazek wymiany opon u nas jeszcze nie, a wiesz jak jest powyzej 10stop non stop to sie opona niszczy

ja place 60zl za 2 szczepionki i tabletke na robale wiec nieduzo
u was jest obowiazek wymiany opon u nas jeszcze nie, a wiesz jak jest powyzej 10stop non stop to sie opona niszczy

Aha no to roznica w cenie jest :tak:
moze i sie niszczy ale jest taki obowiazek to trzeba wymieniac po co potem mandaty placic :tak:
u nas jest tak 13-15 st :tak:
ale moj mial czas to sobie oponki zmienil :tak:

hejo
mała oddelegowana na wycieczkę - ZOO, muzeum wikliny w Nowym Tomyślu, no i będą wyplatać cosik tam z wikliny :) szkoda tylko, że tak mało dzieci w przedszkolu
U nas 2 stopnie rano na plusie, ale ubrałam małej rajstopki pod spodnie bo jednak po tym ZOO będą łazić to pewnie zimno będzie, a jak się zrobi cieplej to ma spódniczkę - pojedzie w rajstopkach :)
Ja w domu juz dawno palę w firmie w końcu też zaczeli - wczoraj w domu miałam 22 st.

reklama
Witam z kawucha
u nas tez zimno jak z psem bylam...
ciacho my tez jeszcze nie grzejemy w domu...mam bez grzania 21 st..
ale jak juz wrocimy za tydzien to pewnie pomalu zacznie sie grzac :tak:
przeraza mnie juz ta minusowa temperatura brr...

Madziarena to fajna taka wycieczka :-) zawsze jakas atrakcja :tak:

ja posciele posciagalam i piora sie,odkurzylam i zaraz ide dzieciaki pakowac
takze juz nie zajrze,chcemy wyjechac tak kolo 12...
odezwe sie z pl jak bedzie czas :tak::tak:
bay bay...

Do góry