reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello
maluchy juz odstawione
wczoraj po pracy pojechalam z dawidem na stadion on jechal rowerem a ja biegalam....i lepiej sie z tym czuje
pozniej chlopaki wariowali caly dom to istna demolka....ale coz to tylko dzieciaki niech sie wyszaleja bo sie nie widza codziennie
ja jutro mam wolne ale juz przed 8 musze byc u ginekologa a o 9-30 mam autobus do zg do onkologa..dawida zabieram ze soba zebym sie nie stresowala czy zdarze wrocic i niech troche czasu ze mna pobedzie no i autobusem bedzie jechal to i frajda
blond juz wyjasnione z przedszkolem..to ja niewiedzialam ze za jedzenie jest 4.20 ;-)
co do ubierania dzieciakow no coz smiechu warte jak ci rodzice ubieraja ;-)

kroma super ze masz umowe na zas nieokreslony:tak:no i podwyzka bravo;-)

Łojej Future to super że Gucio śpi i masz czas na coś ;-)hmm jejuś jak Ja nienawidzę rodzynek bleee no ale Wam Kochana życzę jak najbardziej smacznego :tak:

My jakieś pół godz temu wróciliśmy z miasta, kurde żadnych kursów u Nas nie ma :-( ale w Zielonej coś jest, babka wysłała Moje dane itp., ale jak zadzwonią (o ile zadzwonią) to kurcze nie wiem czy się zdecyduje bo problem z dojazdem tam mogę mieć. Tak przyjechałam do domu zaczęłam myśleć i może być lipa, do Gorzowa szybciej ale do Zielonej raczej blado to widzę niestety a bardzo bym chciała bo to kurs wizażu i stylizacji paznokci, Ja lakierami uwielbiam malować pazurki, różne wzorki albo na z jakimś brokatem a tam bym się na pewno jeszcze czegoś nauczyła tym bardziej, ze potem kierują na staż w tym kierunku no ale co zrobię jak jakoś tam dojeżdżać bym musiała :-( dupa tam :-(

U Nas na obiadek dziś pomidorowa z ryżem, i będzie na 2 dni bo zrobię więcej :tak:

mycha taki urok mieszkanie poza miastem, duzo ludzi ma taki problem, ale moze cos blizej sie znajdzie
a ja mam zapiekanke z makaronem bo czasu nie mam na co innego

Cześć wam
U nas za to nocka fajna, przespał mi mały nockę, nad ranem wzięłam go tylko do siebie ale zaraz zasnął i tak obudził się o 7 Zuzia chwilę po:tak: Zostawiłam niuńcia u sąsiadki a ja zaprowadziłam Zuzię do p-la, kazałam jej trochę Pawełkowi włoski przyciąć bo sterczały mu na bokach i za długą grzywkę miał i mu się kręciołki porobiły, chciałam by zostawiła mu loczki z tyłu a reszte ciachnęła co by wyglądał na chłopczyka a nie dziewczynkę:-) No i tak zrobiła, teraz wygląda jak należy, inaczej niż w tych długich już. Mój mężczyzna mały, kocham go:-D Tata pojutrze wraca to synka nie pozna, nawet sporo rzeczy nauczył się pokazywać przez te 4 tygodnie:tak: Już prowadzam go za jedną rączkę ale boi się sam puścić na dwóch nogach, zaraz siada na dupsko, dam mu czas:tak:A tak z innej beczki to mam dzisiaj wene na sprzątanie, okna 2 umyłam reszta względnie wygląda bo myłam nie tak dawno...Jutro wc i łazienka idą w obroty:-p

Mycha- a u nas w GW nic nie ma??

PR nie wiem, myślę że jakby coś było to u Nas w PUP by wiedzieli i by Mi babka powiedziała, no a u Nas nic nie ma w M-czu i powiedziała, że w Zielonej się właśnie szykuje ten z paznokciami. A Gorzów to jednak bliżej.

Ciacho no niestety nie każdy ma możliwość mieszkania w mieście :-( :no: a nawet gdybym mieszkała w M-czu tak jak kiedyś no to i tak to by dużo nie zmieniło bo do tej Zielonej i tak bym jakoś musiała dojechać a aby jechać autobusem to trzeba też znać Zieloną żeby potem trafić z przystanku w te miejsce gdzie te kursy będą się odbywać więc i tak źle i tak nie dobrze :baffled:

reklama
Do góry