reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jestem bo widzialam ze ciacho juz mnie poszukiwala haha ;-);-)
jakos pisac mi sie nie chce nic nowego sie nie dzieje...
Bylam w szkole, potem wskoczylam do sklepu kosmetycznego bo przyslali mi kupon darmowy to poszlam odebralam sobie zel pod prysznic :tak: fajnie pachnie grejfrut z bambusem hehe..jak daja to biore ;-)
potem obiad pierogi dzis i wlasnie wstawilam zupe jarzynowa juz na jutro :tak:...

Mycha to szkoda ze u nas nic nie ma zadnych kursow..a go ZG jest kawalek to wierze ze moze byc ciezko z dojazdem :tak:
Megi a ty co tak chetnie sprzatasz ?? dawaj do mnie :confused: pokaz Pawelka w obcietych wlosach :tak:
Marzenka jak tk wizyta??
no i nie wiem co jeszcze :baffled:

reklama
owca hehe milosc do bb topnieje:-D
fajnie ci ze masz takie darmowe kosmetki

nie no cos ty nic nie topnieje hehe :-D
a kosmetyki zdarzaja sie raz na jakis czas :tak: przysylaja mi z jednej drogeri takie kupony ze znizka na dany produkt a nieraz wlasnie za free do odebrania :tak:..

Pranie na balkonie mam ale widze ze nie wyschnie pogoda glupia pochmurno,mglisto bee...

ale tak czy siak, rabat dobra rzecz a za darmoche nawet jak czasem tez milo:-)
ja to juz nie wieszam prania na dowrze jak pochmurno bo nie wyschne:no:

no ja z ranca wystawilam bo w domu nie mam miejsca na ta suszarke i mi przeszkadza jak tak w pokoju przed nosem mi stoji :tak: w pl mialam taka suszarke w lazience wiszaca na suficie to byla dobra rzecz...

uciekam do kuchni kawka wypita pa :tak:

004.jpg Wczoraj
003.jpg004.jpg Dzisiaj.....już nie ma tych piór po bokach:)

ja tez nie wystawialam na balkon nawet prania kisi sie troche w lazience troche na suszarce....
Megi- pokaz Pawełka
Mycha- no chyba nie ma kursow zadnych w GW bo by mame moja kierowali a tu cisza....
owca- ale fajnei tak cos za free dostac nam sie kiedys udalo w rossmanie dostac w askanie za free zel pod prysznic duza ksometyczke z nivea i M dostal dezodorant playboya;]

Megi- ale chłopaczek teaz jak sie patrzy ;] slodziak;]

Megi takie ładne loczki mu obcięłaś?? No wiesz Ty co, ostatnio nie mogłam się na te loczki napatrzeć a dziś już ich nie ma, oj Ty niedobra ..... :cool2:
No ładnie wygląda, ale wtedy bardziej mi się podobało no cóż szkoda.

reklama
Do góry