reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka ale ty chcesz kompaktoway czy lustrzanke?
nasz kompaktowy to ma rowniez zoom optycznym od ciula kasy wtedy kosztowal ale juz widac ze nie jest taka jakosc zdjec;-)

reklama
ja tez wczoraj robilam zdjecia tym aparatem mamy i juz widzę, ze kolory blade, i ostrości juz nie łapie tak jak kiedys. a ta nasza lustrzanka rzadko kiedy nie zlapie ostrości. ale jest duza, i o czasem przeszkadza. ja wczoraj jej wlasnie do lasu nie bralam, bo mi sie nie chcialo nosic.

Hej.

Masakra zimno Mi jest, katar, głowa, nos i nawet oczy wszystko boli .. Dzieci też posmarkane, mam nadzieję że Jaśkowi do wtorku minie bo inaczej Go nie zaszczepią ... :crazy: Widzę nadal dyskutujecie o aparatach. ;-) Zaraz Mój przyjdzie to pogonie Go żeby trochę napalił aby powietrze się trochę zmieniło ..
Oczy Mi łzawią ledwo widzę co piszę ...

Future a Ty dalej się kulasz :) a i dobrze z jednej str niech synek się jeszcze w brzuszku grzeje :tak:

dzien dobry
co tu takie pustki:szok:
pewnie na tajnym sie ukrywacie
dziewczyny ale chlod juz da sie wyczuc wieczorem:szok:
ja ide se dzis zakupic jakies butki mecza mnie a jak teraz nie kupie to napewno w przyszlym tez nie kupie bo za duzo wydatkow;-)i pierozki bedziemy lepic;-)
milej soboty

Witam sobotnio
bylam z psem na dworze ale zimnota brr..czuc jesien do tego wiatr i zimno jak diabli juz z rana :tak::tak:
my dzis jedziemy cala rodzinka na miasto :tak:
Marzenka a kto cie meczy ze masz buty kupic??:baffled:

Uciekam :-)

Cześć.
Marzenka udanych zakupów, Owca Tobie a raczej Wam też :tak:

Kurde Mnie zatoki rozłożyły, nos boli, głowa tak samo, spać w nocy nie mogłam tak łepetyna napierniczała :-( mąż na grzybach, ale pisał że lipa :no: no a na dworze faktycznie zimno aż się wychodzić nie chce, chłopaki przeziębione i nawet na dwór na spacer nie możemy wyjść żeby bardziej się nie pochorowali ...

Miłej soboty wszystkim!

reklama
czesc laseczki
a ja pracowity ranek mialam ale efekty koncow pokaze wam na blogu a jeszcze stoi i sie chlodzi:tak:
niuska mam nadzieje ze bedziesz zadowolona:tak:
mycha zdrowak dla was, marzenka kupuj bo tak zawsze jest ze pozniej wiecznie cos
owca ja jeszcze dzisiaj nosa za drzwi nie wysciubilam wiec nie wiem jak na dworze:-D

Do góry