reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ciacho piekny tort :tak::tak: napewno mala bedzie zadowolona :tak: ja bym byla ;-)
my wrocilismy z miasta pare rzeczy kupilam, w tym buty dla mlodej takie adidasy do kostki se wybrala :tak:
a mlody bluze spidermena i majtochy hehe :tak: tylko sobie nic nie kupilam :no:
teraz ide obiado robic :tak:

a ja kupilam se botki zdjecie pozniej wrzuce
pierozki tez zrobilam i pomrozilam
maly zasnal niech spi bo mnie z roznowagi wyprowadza...czasem se mysle ze on sie cofa z rozwojem pieje marudzi boze jak roczne dziecko!!!!no nie do wytrzymania gdzie wiem ze on taki nie jest.....
ciacho zaraz zerkne

ja moją położyłam o 12 do łóżeczka, normalnie, jak codziennie. to słyszę am...... dałam jeść. za chwile słyszę kupa.... była kupa. nie uwierzycie, ale 2 godziny gadała i śpiewała, i zasnela koło 14 dopiero. eh. ale dalej śpi ;)

no mi tez dawid dlugo pospal nawet
pozniej poszlismy na krotki spacer...bylam zaniesc pierozki do pracy ..dobrze ze mam bliziutko:-D
takie butki se kupilam tylko kolor bardziej pod rudy a tu braz bardziej widac..
1348311134853.jpg

Marzenka fajne te butki takie botki hehe pokaz jak na nodze sie prezentuja :tak::tak:
bo ja w tamtym roku takie chcialam kupic , mierzylam ale jakos sie nie przekonalam wydawalo mi sie ze jakos dziwnie w nich wygladam :baffled: u kogos mi sie podoba a u siebie nie :-D

duzo pierozkow nalepilas??

U nas byl znajomy posiedzial chwilke i mama byla tez golabki nam przywiozla to akurat na kolacje byly :tak:

reklama
owca ja chcialam czarne wziac ale jak zobaczylam te rude jak dziewczyna mierzyla to mi sie bardziej spoodbaly....bo w sumie czemu nie...troche koloru trzeba;-)pokaze jak porobie jakie foto:tak:
ja kolacji nie jadlam miete se zaparzylam bo jakos mi dziwnie w brzuchu
a pierozkow wyszlo mi cos ok 50szt

Do góry