reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka my mamy soniaka i to taki byl z wyzszej polki wtedy a teraz chcemy lustrzanke kupic tylko
jaka? mamy upatrzona canona ale obiektyw nam sie nie widzi ale sam osobno to tak 1500zl i wiecej:dry:
fajnie ze kalosze sie znalazly:-):tak:

reklama
Bylam w sklepie kupilam sobie sweterek bo mialam znizkowe kupony wiec taniej sie udalo zakupic :tak:
ja tez mialam kupowac lustrzanke w lipcu jako na urodziny hehe mialam juz upatrzony canon ale nie pamietam jaki dokladnie ale nie byl drogi jakos 2 tys zl kosztuje :tak::tak: znajoma taki ma i sobie chwali :tak:
ale jakos tak pozniej przemyslam i doszlam do wniosku ze jednak nie chce ze nie potrzebuje takiego aparatu..wystarczy mi ten zwykly w sumie na takie zdjecia zwykle co ja robie...:tak: mamy samsunga ma on 2,5 roku wiec w sumie nie jest taki stary :tak:

ciacho ciezki orzech do zgryzienia tyle lustrzanek teraz ze nie wiadomo jaki wybrac :tak:
Marzenka to fajnie ze kalosze sie znalazly :tak:

owca chcemy kupic ale niekoniecznie kupimy bo u nas tak zawsze:-D najpierw sie napalimy a pozniej rezygnujemy bo uznajemy ze az tak nam to cos nie potrzebne
laugh.gif
:-D
to sie oblowilas, ale fajnie miec tak bony znizkowe:-):tak:

Ciacho to tak jak ja,tez bylam napalona na lustrzanke a potem mi przeszlo i stwierdzialam ze nie potrzebuje :no:
dostaje czesto takie kupony z takko ze znizkami 50 ,40,30,25 % :tak::tak:
posprzatalam u mlodej w szafie i znow worek ciuchow odlozylam ...:tak:

a ja jestem bardzo zadowolona. nie robie ekstra zdjęc na wystawy, i czasem jest cięzko nosic, ale mam piękne zdjęcia takie codzienne.
moja mama mowi, ze malo ma naszych zdjęć, że w tamtych czasach rzadko kto mial aparat i nikt nie ma pamiątek. i my mieliśmy zwykłą cyfrówkę, a ja jednak postanowiłam miec pamiątki dla Hesi. dużo zdjęć wywołuję, bo z dysku to też szlag może trafić. a tak robię foto książki, czy do albumu też. i mam ;) co w ręku to też inaczej,

hej
ja mam canona eos 1100d ;) czy jakos tak - jestem zadowolona do tego naprawili nam sonego h10 i tez super foty robi.
Marzenka fajnie ze ma ciuszki musialabym wpasc do ciebie i bysmy poszly oblookac
Futre jak tam w dwupaku ?
Mycha duzo grzybow ?
mala juz spi ide sie kapac ogarnac domek i na serialiki dobranoc :*

my sie zastanawiamy na canonem 600D ale zeby byly dwa obiektywy ewentualnie taki 18-135
ale to jeszcze myslimy bo co nagle to po diable:-D

hej
ja mam canona eos 1100d ;) czy jakos tak - jestem zadowolona do tego naprawili nam sonego h10 i tez super foty robi.
Marzenka fajnie ze ma ciuszki musialabym wpasc do ciebie i bysmy poszly oblookac
Futre jak tam w dwupaku ?
Mycha duzo grzybow ?
mala juz spi ide sie kapac ogarnac domek i na serialiki dobranoc :*

Madziarena zależy do jakiego lasu trafisz :-p no dzisiaj Mój zarobił 30zł no to przez 2 dni zarobił ponad 40zł .. Jutro też jedzie a może razem pojedziemy nie wiem zobaczę ...

My mamy aparat cyfrowy, zadowolona z niego jestem mimo iż nie kosztował tak dużo o jakich wy tutaj cenach dyskutujecie ... Dzieci Nam się trochę pochorowały i Mnie też gardło zaczyna boleć :-( obym się też nie rozchorowała, My właśnie dziś dostaliśmy wezwanie na szczepienie z Jaśkiem a On przeziębiony,ale do wtorku może mu przejdzie taką mam nadzieję ...

reklama
Do góry