reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
future jeszcze sie kulasz;-) moze tuz tuz, kto wie:-D
ja wlasnie zupe zrobilam, mniam- pomidorowa:-) dwie pralki prania susza sie i trzecia czeka na pranie i nie wiem kiedy:-D

ciasteczko ja też ugotowałam zupkę ale krupnik-ową:-D u nas lubią:tak:
Była u małego pielęgniarka środowiskowa, zmierzyła obejrzała go sobie wsio ok, chyba już więcej nie przyjdzie no i od razu zrobiła badanie przesiewowe Zuzi chociaż jej nie było. Zadała kilka pytań pogadała i poszła. Przypomniała tylko o szczepieniach Zuzi jak skończy 5 lat no i teraz małego na 1 rok. Dobrze że tak wszystko tutaj mają na uwadze, interesują się:tak:

Hejka...siadlam dopiero z kawa
bylam po zakupy i wracajac pod domem patrze ze kurier idze do auta z przesylka
wiec ja biegiem lece do skrzynki patrze jest kartka awizo wiec lece spowrotem do tego kuriera pokazuje mu kartke mowie nazwisko ze to moja paczka itp...a ten jakis koles zryty gada mi ze juz mi jej dac nie moze,bo juz za pozno ze nie bylo nikogo w domu itp..nosz kur..:wściekła/y::wściekła/y: to mu gadam ze juz jestem przeciez ma paczke w aucie niech daje ja podpisze i wsio to ten sie uparl ze nie moze juz mi jej wydac gowniarz jeden ze 22 lata smarkacz mnie wkurw...:wściekła/y: co mu zalezalo teraz ja musze jutro isc gdzies odbierac wrr....
a to pewnie moj ekspres do kawy byl,bo wyslalam na gwarancje wtedy co wam pisalam ze sie zepsul...
Ale z dobrych rzeczy przyszedl list z enercity i mamy nadplate hehe :-):-) za wode i prad tyle dobrego :-):-)

Ciacho a co chcesz cos kupic?? aparacik jakis??
megi to fajnie ze doktorowa was odwiedzila :tak:

owca ale palant z kolesia:dry:, u nas sie ciesza ze ktos odbierze przy okazji bo oni maja placone za to

a wiesz co M sie zastanawia nad kupnem bo mamy zwykla taka cyfrowke ale ona ma juz z 8 lat i nie powiem dobre robi zdjecia ale przydaloby sie cos nowszego

reklama
hej
my tez chcemy kupic jakis pozadny aparat mysle nad nikonem:tak:
madziarena na dzien dzisiejszy kolezanka ma spodnie dresowe nowki hello kitty i buty adidasa chyba nic nie zniszczone..ja sama bym wziela dla daw bo to unisex ale juz za male rozmiar 25:tak:pewnie ma cos wiecej ale nie a kiedy przejrzec tego wszystkiego
oj kochana ty juz jutro bedziesz tulic swojego meza a ja jeszcze tyle musze czekac...to pomysl sobie jaka jestem stesniona;-)
kalosze sie znalazly ktos przez pomylke zabral..i cale szczescie;-)

Do góry