reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
we wtorek mam usg piersi:eek:
co nowego to to ze pani powiedziala ze dawid jest niegrzeczny nieslucha polecen pytala jak sie zachowuje w domu i kto go pilnuje i do tego zginely nam kalosze i musial wracac w kapciach
dola mam ogolnie

we wtorek mam usg piersi:eek:
co nowego to to ze pani powiedziala ze dawid jest niegrzeczny nieslucha polecen pytala jak sie zachowuje w domu i kto go pilnuje i do tego zginely nam kalosze i musial wracac w kapciach
dola mam ogolnie

Marzenka, pewnie będzie dobrze :tak: a co dokładniej lekarz Ci powiedział? Kurcze szkoda, że zginęły Wam kalosze, ciekawe gdzie się podziały albo kto miał "lepkie" ręce ... :eek: kurcze i czemu Dawid tak się zachowuje w p-lu ... :sorry: życzę aby było lepiej i nie dołuj się, będzie ok .

Future odpoczywajcie tam sobie w spokoju, fajnie że synek się kręci :tak:buźki

A gdzie się reszta podziewa????:cool:

ja dopiero mam chwile doslownie dzisiaj jak kot z pechezrem latam ale na dzisiaj chyba
juz koniec
marzenka a to obadal cie organoleptycznie czy od razu usg? szkoda kaloszy, moze mial gorszy dzien mlody i tyle, wielki mi halo, maly jest

Hej

marzenka-kurcza badaj się kochana, bo z tym sprawami żartów nie ma.
Co do Dawidka nie przejmuj się zbytnio, to wciąż dla niego nowa sytuacja, a dzieciaki różnie reagują. Na mojego tez się skarżyły, że bił dzieci, ale co ja mam zrobić? Przy mnie nie bije, w żlobku nie bił, więc może on tak przezywa nową sytuacje, jedne płaczą, maziają się, a inne buntują. Trzeba przetrwac, w domu też się stawia, ale ja szybko go do pionu stawiam i po chwili inne dziecko.

Kroma- czekam na fotki wnętrza domku.

My po lekarzu, mały płucka, oskrzela czyste ma, odetchnęłam. Dała na kaszel i cebion wit c coś tam na katarek, ogólnie to zwykły wirus, powinno być dobrze. Też mam zdygany humor:/ cienki miesiąc finansowo cholera:/ nienawidzę września, byle do 1-ego:sorry:

reklama
marzenka to mial gosciu chwile przyjemnosci;-):-D
megi nic nie mow o wrzesniu ale u mnie az do grudnia same wysokie wydatki az glowa boli
aneteczka autko jezdzi, nie ma wydatkow?

Do góry