reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dziękuję dziewczyny w imieniu synka za miłe życzonka:-) No zmienił się mój Pawcio przez ten rok:tak: aż szkoda że z niemowlęcia staje się małym dzieckiem.
Mamy już torta, świetny jest, focie porobiłam ale wstawię później.
aniołek no właśnie kiedy teraz przyjedzie twój?? znów za pół roku?:/

reklama
aniolek glowa do gory, bedzie dobrze, nic milego samotne noce ale zyjemy w takim pojechany kraju:confused2:
megi to impreza bedzie:tak:
owca super, w koncu piesio tez bedzie jezdzil:-D

no i się zwróciłam cała i zdrowa. szczepienie bolało, bo łezki poleciały, ale po chwili Helenka już latała jakby nigdy nic. Teraz leży w łóżeczku, myślę, że zaśnie, ale narazie podśpiewuje. w sumie jej godzina spania już minęła, ale chcę, zeby chociaż chwilę odpoczęła, bo nie wytrzyma mi do końca dnia.

zajechałam po mame, co by mi pomogła małą wytargiwać z samochodu, zajechałyśmy do lumpa na kostrzyńskiej, i oczywiście nie moglam nie kupić nic. dziś z kolei wszystko nowe, z metkami. dzinsy i sztruksy dla Helenki na jesień po 3 zł, bluzeczkę z długim rękawem, i dla małego kaftanik esprita. wszystko nowe i wszystko po 3 zł. a i dla siebie skarpetki za 1 zł. hahaha
jestem zadowolona. ale modlę się, żeby Hesiu przymknął oko, bo mama też musi ;)

edit

Larvunia moj wlasnie wymienil jakies kable w konsoli, tak jak twoj sugerował i działa ;))))))

Ostatnia edycja:
Ale cicho tu...
Jutro moj maly ma wizyte u dentysty na dokonczenie zeba i chyba ja pojade z nim bo boli mnie czasem dalej i w nocy tez bolalo..:wściekła/y:..ale ja strasznie ale to strasznie sie boje tym bardziej tez ze nie robilam juz nic ze 3 lata..:zawstydzona/y:
nie wiem chyba pojade najwyzej nie wiem jak spanikuje to chyba nie otworze paszczy..:-D
wiec laski trzymajcie jutro za mnie kciuki o 15 :tak::tak:...bede cala upocona ze strachu wrr...nie wiem jak to przezyje..

Megi i jak tam imprezka?
a tak wogole co ta larvunia tak milczy ostatnio? :-p
Future to super zakupy sie udaly :tak: jak takie okazje to pewnie ze trzeba brac :tak:
Marzenka a ty co sie tez nie odzywasz? chyba czasu brak co...
Blond :sorry: tez cos skrobnij jak maluchy?

Uciekam na dzis milego wieczoru !! i pamietajcie o owieczce jutro ;-)

megi fajny pomysł z umieszczeniem zdjęć koło siebie od narodzin do teraz :)
Chyba zgapię od Ciebie. Super są takie porównania..
A mój przyjedzie na święta.. czyli za 3,5 miesiąca
Ciasteczko dzięki za pocieszenie, jakoś się trzymam, nie mam wyjścia. Dziś już 3 razy rozmawialiśmy przez telefon.. jemu nie jest łatwiej:-(
Owieczka super, że kupiłaś w końcu rower, ciekawe czy Twój psiak nie będzie się bał jeździć w koszyczku.. Trzymam już kciuki za Ciebie na jutro.. mam nadzieję że nie będzie bolało nic a nic :*

hello
madziarena mnie juz przywolala:-D
kochane brak czasu..przychodze z pracy i od razu po mlodego wczoraj jeszcze 3 godz na zebraniu bylam wiec o 19-30 bylam spowrotem..
a tak poza tym ok jakos leci;-)
wlasnie maly ma kare siedzi w pokoju i marudzi chcialam mu poczytac do spania ale ten sie wypiol no to nara:-D
aniolek super ze u was ok ;-)
owca bede trzymac za jutro;-)nie boj sie grunt to dobre nastawienie;-)

marzenka ja niby w domu, ale z tym szogunem to o 19 już padam i się modlę, żeby zaraz zasnęła. a jak się jest poza domem, to sił braknie i czasu na wszystko. wiec ja rozumiem ;)

dziś chyba ten wyjazd mnie tez wymęczył, bo J przyjechal z pracy i poszedł od razu na budowę i wrocil prze 19, to ja po prostu padłam. powiedzialam, ze ide do lazienki. i wyszłam. weszłam do wanny i odpłynęłam. nie, że zasnęłam, ale pełen relax. po jakichś 15 minutach bylam jak nowa. hesia wskoczyła mi do wanny, i powiem wam...pomyślałam sobie w wannie trochę. Mam cudowne życie. i jestem już gotowa. Już chcę mieć go przy sobie. Teraz bedziemy MY - nasza czwórka...

Future piękne słowa.. nic dodać nic ując. Obyś zawsze była szczęśliwa :*

No to zmałpowałam od megi.. i porównałam mojego urwisa..

pierwszy miesiąc..

DSC00788 12.09.11.jpgDSC00813 14.09.11.jpg

6 miesiąc...

S6304648.jpgS6304730.jpgS6304876.jpg

i dziś..

S6306678.jpgS6306827.jpgS6306921.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Aniołek super porównania, fotki, mały uroczy od samego początku do dziś dnia:)
Owca imprezka super, jakie mam zdjęcia to się olejecie ale wstawię chyba pojutrze.
Jutro mnie tu nie będzie, mój mi lapka zabiera na służbę bo jemu padł zasilacz i zonk, jutro bez neta, chyba już mój nawyk więc zanudzę się:/
Pa!!

Do góry