reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień dobry
Dziś w końcu się wyspałam, młody w sumie tylko na mleczko się wybudził po północy i tak spał do 6.50, chociaż tyle dobrego:tak: W nocy nie słyszałam by kaszlał, dziś bardzo sporadycznie, może syrop zaczął działać no i go po kąpieli nasmarowałam pulmeksem baby. Za półtorej godz młodą odprowadzę, zajdę jeszcze do sklepu po jakieś łakocie dla dzieciaków bo się wieczorkiem zejdą 2 sąsiadki.
Jej, rok temu o 10:03 przyszedł na świat mój skarbuś:happy:
Miłego dnia

megi wszystkiego najlepszego dla Pawelka, zdrowka i usmiechu:-)
59049271_1-Kinderbal-Wodzirej-dla-dzieci-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci-i-okolice.jpg

madziarenka hej :)
Megi sto lat dla Pawełeczka :*
U mnie nocka ok, Kubuś tylko raz się obudził, dałam pić i spał do po 8:00.. Smutno mi.. okropne uczucie budzić się sama.. gdy przez ostatnie 2 tygodnie zawsze był ktoś obok :(

Witam :-)
megi ja tez posylam wam zyczonka wszystkiego najlepszego :-):-)

My po spotkaniu w szkole przywitaniu,pani pokazala klasy dziecia gdzie bede mieli zajecia
od jutra o 7:45 zaczynamy ale to tylko 45 minut i potem do przedszkola :tak:
Fajnie bo beda 3 grupy i w kazdej tylko po 6 dzieci :tak:
Potem malego odstawilismy do przedsz.i pojechalam do Reala i w koncu kupilam rower hehe tyle sie czailam az w koncu zakup zrobiony zawsze bylo mi szkoda kasy i tak odwlekalam a dzis jeszcze sie udalo taniej bo bylo 20% taniej wiec zaoszczedzilam az 50 euro wiec sporo :tak: jeszcze tylko zostalo mi kupic koszyczek dla psiaka i bede jezdzic :-D

Szykuje pomalu obiad,i na jutro zupe kalafiorowa odrazu zrobie :tak:

Mdziarena to fajnie ze mala dzis nie plakala :-) moze juz jej tak zostanie :tak:
Aniolek smutno mi jak czytam twoje posty...:-( Trzymaj sie najgorzej znow przywyknac od nowa :tak:

reklama
Hej.
U Nas dzisiaj też "mokro" bo pada i w ogóle pogoda do niczego ..

Megi 1oo lat dla Pawełka!

Madziarena super, że córcia nie płakała, tak trzymać ;-)

Future Tobie spokojnej drogi i też miłego dnia.

Aniołek współczuję ale trzymaj się, a kiedy teraz zaś się zobaczycie?

Miłego dnia.

Do góry