reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja w domku juz :-):-)

Ciacho nie kus kobieto..bo slina mi cieknie na sam widok tego pieknego wynalazla :-D coz to za ciacho znow zrobilas?? wyglada oblednie :tak::tak:

Ja lazanie pieke zaraz bedziemy jesc z mloda :tak:
pogoda sie pochrzanila i dzis pochmurno i chlodniej :tak:
Jeszcze jutro i czwartek mloda do zoo jedzie byla dzis i wczoraj narobila juz 130 zdjec hehe :nerd:..
a ja mam jutro wolne jupi :-):-) ale na 9 z malym do szkoly ide...a on nie ma wcale ochoty tam isc pewnie bede go ciagnac wrr...:baffled:

Milego popoludnia :-)

reklama
Owca to jutro pewnie u nas będzie gorsza pogoda:/ dziś jeszcze pięknie jest i cieplusio:)
Ja w czwartek na zebranie na 18, już mi pani dała karteczkę jak Zuzię odprowadziłam:tak:
ciasteczko ale wypiek mniam:-p
Ja dzisiaj urodzinowego torta próbowałam u sąsiadki bo jej synulek wczoraj 6 lat kończył i dziś na kawkę rano prosiła:) A jutro mojego synusia torta będziemy próbować ale to na wieczór proszę sąsiadki:tak: bo dzieciaki do 17 w przedszkolach
Jej ja rok temu już do szpitala szłam w przeddzień cc:szok: zleciało!

owca a to tort malinowy, w srodku bita smietana z malinami, goscie po 2 kawalki zjedli:-D:-D ja dalam rade tylko jeden niewielki
megi a no zlecialo u was nie ma co, to same urodzinki,imprezujecie widze
aniolek witaj, dzieki za zyczenia
no i wspolczuje ze znowu musial wyjechac:-(

Ciacho na sama mysl sline leci po kolana haha :-):-)

Aniolek witaj...spoznione zyczonka dla twojego synka wszystkiego najlepszego :-) jak udaly sie chrzciny i roczek?
szkoda ze m znowu wyjechal...:-(

owca powidasz po kolana:-D:-D musze isc kupic z mloda prezent bo idzie na urodziny, no i nie wiem co:baffled:

a wez nic nie mow o tych urodzinach bo moja tez idzie po niedzieli znowu na urodziny
i ta kolezanka zazyczyla sobie cos z koniami na prezent ( jest fanka haha ) jeszcze powiedziala ze nie ma byc zadna lalka ani ksiazka haha..kurde dzieciaki normalnie zyczenia maja :tak::-p

owca a daj spokoj tutaj tez zasugerowano co ewentualnie ma byc kupione ale powiem ci ze wisi mi to bo to drogie rzeczy sa i tak 70zl musialabym dac a ja swoim dzieciakom takich drogich prezentow nie robie

reklama
Nie no 70 zl to troche przesada...ja kupowalam jak mloda szla do kolezanek zazwyczaj ksiazke jakas albo pamietnik :tak::tak:
tutaj zazwyczaj kupuje cos do 10 euro :tak:..
a im starsze dziecko tym gorzej cos kupic...:tak:..ja mam nadzieje ze narazie to bede ostatnie urodziny na ktora zaprosili mloda hehe bo w tym miesiacu to juz drugie :tak:

a co z twoim drugim blogiem? usunelas? bo weszlam teraz popatrzec na torcika haha i na drugi blog pisze ze zostal usuniety.

Do góry