reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ja Zuzie odprawiłam, mały przespał się w wózku chwilę, teraz też śpi bo pograndził troszkę:tak: Pralka się kręci, cisza w domku to korzystam z chwili i łażę po necie...trzeba zaraz obrać ziemniaczki i mizerię zrobić. Lenia mam:-p

a u nas jesienne zapachy placka ze sliwkami i jabłkami, kompotów śliwkowych na zimę, i konfotury.......mhmmmm
matka polka ze mnie się robi. a tak swoją drogą, to mam dziś powera jak nie wiem. może coś się zbliża hahaha

Hejka i ja...:-)
ale upalnie u nas 32 st...nie spodziewalam sie juz takich upalow a jednak :tak:
Ja po szkole polecialam do sklepu,musialam kupic dla dzidziusia pajacyki i body :tak: bo tesciowka chciala dla wnuczka a ze tu taniej i niby lepsza jakosc to jej kupilam..za 3 pajace 10 euro i za 3 body 5 euro to w sumie chyba taniej niz w pl :tak:
A jakie sliczne malutkie buciki sa hehe napatrzalam sie..musze cos wybrac i kupic dla m siostry dziecka...a co...:-)
uwielbiam takie male rzeczy to choc komus kupie :-)

Kawke pije a potem po spozywke pojde pare rzeczy kupic,i dumam co jutro ugotowac jakas zupe ale jaka..bo bym dzis zrobila juz :tak:

Witam się i Ja.
Po osiemnastce ok, wczoraj też byliśmy na obiadku i jakoś weekend zleciał. Najważniejsze że pogoda dopisała i nie było zimno na tej 18stce. :tak:
Głowa Mnie coś od wczoraj boli a najlepsze, że nic na 18 nie piłam :no:

Future
no może może się coś zbliża, uważaj tam na Siebie!! :tak:

Owca Ja też uwielbiam małe ciuszki i je kupować i w ogóle :tak:;-)

Idę sprawdzić jak tam kukurydza bo się gotuje :tak:

future u ciebie sliwkowow a u mnie malinowo, tak sie dzisiaj najadlam malin ze ledwo sie ruszalam:-D:sorry:
przywiozlam chyba z 5kg:-) czesc bede miec na dzemy, czesc na nalewke:-D
jak wyszlam dzisiaj z domu 11 to dopiero wrocilam

reklama
A ja sie nudze....:cool:

Ciacho to poszalalas,gdzie tak lazilas dlugo?? maliny ja jakos srednio lubie jesli chodzi o nalewke to uwielbiam taka slodziutka :tak: ale jesc maliny tak na surowo to jakos nie wchodza mi...a dzis kupilam figi na sprobe ale u nas jakies male sa i w srodku tak malutko do zjedzenia ale srednio mi posmakowaly :tak:

Future to juz zaraz bedzie ten dzien ale mi zleciala ta twoja ciaza :tak::tak:

A gdzie larvunia dzis sie ukrywa?? ;-)

Za troche kolacja a potem tasiemce takze juz sie na dzis zegnam :tak:

Do góry