reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Wrocilam z ogrodu matko jak tam pozarastalo :szok: moj warzywniak pelno zielska wrr i pietruszka uschla :nerd:..
mam roboty na kilka dni tam hehe jutro pojde znow cos podziabie :tak:
Teraz kawke musze wypic bo dzis nie pilam ale kurka przeciez ja mleka nie mam ech..to se wypilam ;-)

Megi szkoda ze pogoda do dupy...
Marzenka a to wy macie jakies wyjazdy z wojska na wczasy??..:baffled:
Future odpoczywaj wez lezczek na tarasik i lez a Hesia niech biega :tak:

Mam w lodowce tyle zieleniny od tesciowej do krojenia a mnie sie tak nie chce...tyle mi tego dala na cala zime chyba..
jeszcze 8 wielkich kabaczkow na leczo hehe :rofl2:

Uciekam......

reklama
future a no nie ma co czytac, pustki wielkie pewnie kazda czyms zajeta albo nie ma jej w domu
owca to teraz bedziesz miec zajecie w ogrodku;-) raz dwa i po sprawie bedzie, to sie ciesz ze dostalas, przynajmniej tesciowa o was dba:tak:
a ja jestem jakas sztywna normalnie chyba cisnienie mi spada czy co... jeszcze nerwobol mi w ramie wszedl :dry:

owca co ty, ona wciąż coś chce robić, a to do basenu zagląda, a to wlezie na krzesło i staje, zeby dosięgnąć klamerki, a to miske psią z wodą na siebie wyleje...
ty to już możesz poleżeć...ale ja jeszcze nie....za 4 lata może.........haha

wlasnie wrocialam z małą z dworu i strzelam sobie espresso bo łeb dalej pęka. dwa łyki siekiery może da rade ;)

ciacho tez mam to z ciśnieniem ;)

edt

słuchajcie jaki numer...juz dwie wrześniówki się rozpakowały. o mamma miaaaaaaaaaa czas na nas nadchodzi hahah

Ostatnia edycja:
heja

Future- do wszystkiego idzie się przyzwyczaić i jakoś ty też dasz radę. Potrzymaj jeszcze chłopaka tak z dwa tyg u siebie w inkubatorze.
Marzenka- fajne butki i nawet nie drogo, chociaż ja ostatnio Olce kupiłam adidasa całe białe z takim lekkim różem i ponosiła tylko 2 mce. Dobrze, że 40 zł kosztowały. A teraz nie kupuję im powyżej 50 zł, bo się nie opłaca, Arek miał po Olce nike i ponosił też z dwa mce. Teraz kupiłam im Befadoo, są ortopedyczne, więc pochodzą. Chociaż widziałam ekstra nike dla dzieciaków za 20 funtów, ale boję się, że wyrosną, albo zimno będzie.
owca- w tym roku rosną chwasty na potęgę, ja mam to samo w ogródku.

a ja dzis kupilam daw jeszcze polbuciki takie do dzinsow za 30zl bardzo ladne....bedzie mial na zmiane
kroma my zawsz emu uzywane kupowalismy albo po kims mial niech ma chociaz raz nowe dobre tymbardziej ze do przedszkola idzie...
mojemu tak noga nie rosnie specjalnie mu wieksze biore zeby mial na dluzej..kupilam mu befado osttanio chyba wlutym i do tej pory smiga..no to jak teraz mu kupilam dwie pary to na bank przechodzi do zimy
owca tak mamy ale to nie kazdemu sie nalezy jesli psycholog stwierdzi ze sie nalezy to sa wczasy:-D
chyba kazdy ma w tych czasach:tak:
nalepilam sie pierogow 60szt mi wyszlo zamrozilam tez troche..
poprasowalam i laba wkoncu bo plecy juz mnie bola..
aniolek gdzie sie podziewasz?

Witam

My wróciliśmy ze spaceru. Młody trochę pogonił, teraz wcina jabłko i bajkę oglada,a matka ma czas na kompa.

Ja dla młodego pumy kupiłam w czerwcu, jeszcze są dobre i pewnie trochę w nich pochodzi, zobaczę.
Na razie nie planuje kupna mu innych, za dużo wydatków mam do przedszkola.W końcu trzeba się wybrać i pokupować mu te "biurowe" rzeczy, z ciuchów większość mam, jedynie koc 140x200 muszę kupić, bo ma być koc jak kołdra, obleczone w pościel "dorosłą".

widze ze u wiekszosci jakies wydatki sie szykuje, ja jeszcze wszystkich ksiazek nie kupilam, moze jutro sie wybiore ale cena przeraza ale coz...
ja dzisiaj tez spacer z mloda zaliczylam tak sobie polazilysmy pogoda dopisuje to trzeba korzystac:tak:
kroma a jak ci sie pracuje? no wlasnie cos aniolek zamilkl, yola a ty gdzie?

aneteczka kocyk:szok:
ja zadnej listy nie mam tylko to co trzeba jakies ciuszki na przepranie kapcie szczoteczka worek na rzeczy recznik pizamka.......
chyba wkazdym przedszkolu inaczej

reklama
Tia marzenka do leżakowania kocyk. Ja mam w domu kilka na takich na 180cm, ale nie mam do nich pościeli:baffled:.

aaaaaaaaaa młodemu dziś kupiłam takie karty do grania dla dzieci, bawił sie nimi, a teraz patrzę, a on w kilku dziury wygryzł...............tak moje dziecko szanuje rzeczy

Do góry