reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
megi no szkoda, ze pogoda nie dopisuje, ale u nas pięknie bylo. czasami jak się słonko schowało to chłodniej, ale generalnie ciepło. mala pol dnia w piaskownicy, pozniej jej bańki puszczałam to biegała po trawie, i padla przed 20. normalnie szok
Larvunia widzialam fotki na fb <bravo>
ciacho- no przygrzewało, fakt.
marzenka nie chwal się tym piwem bo ja tez chce buuuuu. moi wczoraj whisky pili na naszą 3 rocznice slubu. a ja mialam taka ochote, no ale odbije sobie za jakiś czas.
kroma - ja Ciebie podziwiam, ale za rok ja bede moich ujarzmiać tak jak Ty teraz swoich
lece poleżeć i coś obejrzec. dobranoc kochane ;***
Larvunia widzialam fotki na fb <bravo>
ciacho- no przygrzewało, fakt.
marzenka nie chwal się tym piwem bo ja tez chce buuuuu. moi wczoraj whisky pili na naszą 3 rocznice slubu. a ja mialam taka ochote, no ale odbije sobie za jakiś czas.
kroma - ja Ciebie podziwiam, ale za rok ja bede moich ujarzmiać tak jak Ty teraz swoich
lece poleżeć i coś obejrzec. dobranoc kochane ;***
madziarena
Mamusia Amelki
Dzień dobry.
Ja wczoraj troszkę podczytałam ale nie miałam sił odpisać, od soboty 10 rocznicę ślubu siostry świętujemy ... Fajnie, że u Was wszystkich wszystko OK
Ja już od godziny w pracy - ale jeszcze jutro i wolne!
Megi a to wypad ten z wojska czy jak ?? W Zakopcu jesteście ??
Larvuniaaa ale meeegaaa foty !! super ))
Marzena moja ma rozmiar 15,5 na bucikach (NIKE) ma wpisane 25 (14 cm) i są jej nawet luźne a jakie zamówiłaś ? te niebieskie ??
Miłego dnia !
Ja wczoraj troszkę podczytałam ale nie miałam sił odpisać, od soboty 10 rocznicę ślubu siostry świętujemy ... Fajnie, że u Was wszystkich wszystko OK
Ja już od godziny w pracy - ale jeszcze jutro i wolne!
Megi a to wypad ten z wojska czy jak ?? W Zakopcu jesteście ??
Larvuniaaa ale meeegaaa foty !! super ))
Marzena moja ma rozmiar 15,5 na bucikach (NIKE) ma wpisane 25 (14 cm) i są jej nawet luźne a jakie zamówiłaś ? te niebieskie ??
Miłego dnia !
marzenka21
Fanka BB :)
hej
madziarena zamowilam o teMega HIT -Buciki Adidas LK Trainer G50024 rozm.27 (2549473236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wczoraj przymierzalam ten rozmiar u kolezanki i sa akurat tak ze z tylu paluszka jeszcze wloze ale jak zaloze mu grubsza skarpetke to bedzie ok za wiosne napewno beda jeszcze dobre i fajnie leza na nodze;-)jak juz place tyle z abuciki to niech je troche ponosi..
gardlo mnie boli chyba sie od mojego zarazilam
larvunia zaraz lukne...
ja pranko wstawilam..pozniej pierogi bede lepic i kolezanka przyjedzie na obiad sprobowac moich pierozkow...
milego poniedzialku
madziarena zamowilam o teMega HIT -Buciki Adidas LK Trainer G50024 rozm.27 (2549473236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wczoraj przymierzalam ten rozmiar u kolezanki i sa akurat tak ze z tylu paluszka jeszcze wloze ale jak zaloze mu grubsza skarpetke to bedzie ok za wiosne napewno beda jeszcze dobre i fajnie leza na nodze;-)jak juz place tyle z abuciki to niech je troche ponosi..
gardlo mnie boli chyba sie od mojego zarazilam
larvunia zaraz lukne...
ja pranko wstawilam..pozniej pierogi bede lepic i kolezanka przyjedzie na obiad sprobowac moich pierozkow...
milego poniedzialku
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
jak milo sie wstaje jak slonce za oknem a ma byc piekny caly tydzien ojeoje:-)
marzenka sorry ale zebys sie nie przeliczyla z tymi butami ze na dluzej starcza, dzieciakom stopy rosna i to nieraz nawet jeden rozmiar ale oby mlody jeszcze w ich pochodzil na wiosne bo fajne
u nas moda miala fila wytargala je 5 miesiecy i wyrosla a buty nie zniszone byly a codziennie chodzila w nich
jak milo sie wstaje jak slonce za oknem a ma byc piekny caly tydzien ojeoje:-)
marzenka sorry ale zebys sie nie przeliczyla z tymi butami ze na dluzej starcza, dzieciakom stopy rosna i to nieraz nawet jeden rozmiar ale oby mlody jeszcze w ich pochodzil na wiosne bo fajne
u nas moda miala fila wytargala je 5 miesiecy i wyrosla a buty nie zniszone byly a codziennie chodzila w nich
C
ciasteczko
Gość
owca jakie porzadki ty pewnie z wyjazdu masz pewnie pelno prania jak ja wrocilam
a kurzu to owszem zawsze sie gdzies nazbiera
a kurzu to owszem zawsze sie gdzies nazbiera
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ło matko tu nie ma co czytac nawet.
ja lwasnie wrocilam z gorzowa, bo pojechalim do lekarza i do babci, i odebrac wyniki moje, i na zakupy. jestem padnięta. pogoda jakas dziwna, siada mi na łeb. a Hesiu jak na złość spał tylko w samochodzie i mamunia nie ma jak kimnąć....
ja lwasnie wrocilam z gorzowa, bo pojechalim do lekarza i do babci, i odebrac wyniki moje, i na zakupy. jestem padnięta. pogoda jakas dziwna, siada mi na łeb. a Hesiu jak na złość spał tylko w samochodzie i mamunia nie ma jak kimnąć....
Podziel się: