reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
megi no szkoda, ze pogoda nie dopisuje, ale u nas pięknie bylo. czasami jak się słonko schowało to chłodniej, ale generalnie ciepło. mala pol dnia w piaskownicy, pozniej jej bańki puszczałam to biegała po trawie, i padla przed 20. normalnie szok ;)

Larvunia widzialam fotki na fb <bravo>

ciacho- no przygrzewało, fakt.

marzenka nie chwal się tym piwem bo ja tez chce buuuuu. moi wczoraj whisky pili na naszą 3 rocznice slubu. a ja mialam taka ochote, no ale odbije sobie za jakiś czas.

kroma - ja Ciebie podziwiam, ale za rok ja bede moich ujarzmiać tak jak Ty teraz swoich ;)

lece poleżeć i coś obejrzec. dobranoc kochane ;***

Dzień dobry.
Ja wczoraj troszkę podczytałam ale nie miałam sił odpisać, od soboty 10 rocznicę ślubu siostry świętujemy ... Fajnie, że u Was wszystkich wszystko OK
Ja już od godziny w pracy - ale jeszcze jutro i wolne!
Megi a to wypad ten z wojska czy jak ?? W Zakopcu jesteście ??
Larvuniaaa ale meeegaaa foty !! super :)))
Marzena moja ma rozmiar 15,5 na bucikach (NIKE) ma wpisane 25 (14 cm) i są jej nawet luźne ;) a jakie zamówiłaś ? te niebieskie ??
Miłego dnia !

hej
madziarena zamowilam o teMega HIT -Buciki Adidas LK Trainer G50024 rozm.27 (2549473236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wczoraj przymierzalam ten rozmiar u kolezanki i sa akurat tak ze z tylu paluszka jeszcze wloze ale jak zaloze mu grubsza skarpetke to bedzie ok za wiosne napewno beda jeszcze dobre i fajnie leza na nodze;-)jak juz place tyle z abuciki to niech je troche ponosi..
gardlo mnie boli chyba sie od mojego zarazilam
larvunia zaraz lukne...
ja pranko wstawilam..pozniej pierogi bede lepic i kolezanka przyjedzie na obiad sprobowac moich pierozkow...
milego poniedzialku

dzien dobry
jak milo sie wstaje jak slonce za oknem a ma byc piekny caly tydzien ojeoje:-)
marzenka sorry ale zebys sie nie przeliczyla z tymi butami ze na dluzej starcza, dzieciakom stopy rosna i to nieraz nawet jeden rozmiar ale oby mlody jeszcze w ich pochodzil na wiosne bo fajne:tak:
u nas moda miala fila wytargala je 5 miesiecy i wyrosla a buty nie zniszone byly a codziennie chodzila w nich

Witam z domu
zajechalismy po 20 byly 3 korki po drodze ale ok
biore sie za porzadki domowe a potem lece na dzialke

papa...:-)

reklama
ło matko tu nie ma co czytac nawet.

ja lwasnie wrocilam z gorzowa, bo pojechalim do lekarza i do babci, i odebrac wyniki moje, i na zakupy. jestem padnięta. pogoda jakas dziwna, siada mi na łeb. a Hesiu jak na złość spał tylko w samochodzie i mamunia nie ma jak kimnąć....

Do góry