reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejo.
Ja już w pracy miałam wziąć wolne ale pogody nie ma to ten urlop przerzuciłam na piatek - może na morje wyskoczymy.
Wesele super udane :)) się wybawiliśmy, że hohoh, a mała jaka stęskniona bidulka moja ...
Dziewczynki widzę, że wypady nad morze udane. Śmigam na zakmnięty oblookać fotki :)

hello
ehh dzis juz do pracy:sorry:ale mozna powiedziec ze odpoczelam:tak:
mojego tez gryza komary kupilismy masc z bross taka po ukaszeniu... bo mu puchnie noga jak ugryzie..
megi ja mam dzis dostac;-);-)
future i jak mala ci wstala jeszcze ;-)moj by juz spal do rana:tak:
musze myknac dzis na poczte wyslac buciki bo udalo mi sie sprzedac;-)
madziarena jak tam po weselu?

hej

Marzenka i Madzierana miłej i szybkiej pracy. Po weekendzie ciężko się wraca.

Na mnie nawet maści nie działają, jak mnie zaczynają gryźć to nie wiem gdzie się drapać.

Witam :-)
u nas pada buu...
na cale szczescie u nas nie ma komarow ani zadnych meszek serio...
ciagle tesciowa gada nam ze tyle komarow maja itp..a tu nic juz sie boje ze mnie pozra jak pojade ;-)

Laski jaka macie pogode zimno pada ?? bo jutro jedziemy i nie wiem jakie ciuchy brac ale chyba musze i cieplejsze i letnie kurka mac znow sie w torby nie bede miesic :rofl2:
Za jakas godzinke jade jeszcze na miasto chcialam kupic sobie jakies japonki..:tak:

Madziarena to fajnie ze wesele udane :tak:

hello
nas tez pare dni nie bylo, w piatek zawiozlam mojego do pracy bo auto do naprawy idzie a ze po drodze byla przytoczna to zostalam na weekend z dziecmi. Rafal sie wyszalam, nauczyl sie jezdzic na rowerze bez bocznych kolek:)jestem z niego taaaaaaaaaaaaka dumna:)bo dopiero niedawno zakumal o co chodi z pedalowaniem a miesiac pozniej juz jezdzi bez kolek. ale to chyba zasluga tego rowerka biegowego.

Alan ma zapalenie oskrzeli od srody. poszlo mu od oka bo ciagle ropialo i juz 3 antybiotyk ma na to oko...a bakterie przeszly dalej i mamy wesolo. jutro ide na kontrole al nie jestrem pewna czy leki cos daly bo moze mu juz tak nie burczy w srodku ale katar ma dalej.

ja wczoraj wyciagnelam stary wozek z piwnocy i porobilam zdjecia i wystawilam na tablica.pl tyle ze nie na sprzedaz bo te stare z nosidelkami to juz chyba ciezko sprzedac wiec zrobilam jak inni ze za 2 opakowania pieluszek i jak wystawilam o 14 to o 21 juz wozek zostal sprzedany:)))babka odbierze w niedziele ale kase juz przelala na pieluchy bo nie jest stad zeby jej nikt sprzed nosa go nie zabral:)))ciesze sie bardzo bo troche wiecej miejsca w piwnicy bdzie. jeszcze mam tam 2 ale musze je wyprac bo wstyd i trez wystawie tylko one popsute to za darmo moze ktos wezmie a jak nie to na smietnik pojda i tyle.

Alan zasnal wlasnie, Rafal ostatnie 2 dni w przedszkolu i bedzie miec wakacje

Future co to za bransoletki na te komary i ile takie cudo kosztuje...bo ja bym chetnie rafalowi cos takiego dala...bo jego nie moge smarowac ani psikac niczym na komary bo jest caly podrapany przez to AZS a komary go tna okrutnie...to taka bransoletka by byla idealna

Marzenka widzialas jak sie Przytoczna rozpedzila z Dniami Przytocznej? Dzem bedzie 24 sierpnia:)no o reszcie zespolow nie wspomne hehe ale to juz jakies disco polo. ale na Dzem to ja pojade mam nadzieje...moze mama Alanem sie zajmie chwilke....

hej

blond - a aptece 14 zł ;) naprawdę warto.
Marzenka - wstała, pewnie, ze wstała, tylko pozniej poszła spac po 22 haha, ale to nic, dzis spała ladnie do 9.

ja zaraz wybywam do gorzowa, mała zostaje z mamą moją, a ja mam wizyte z Antosiem, i chcę może kupić jakieś drobiazgi dla malego. butelki, jakies pieluchy juz popatrze, bo tak dzis sobie mysle, ze jestem niegotowa ;)

reklama
Future nie wiem czy o tej samej gumowej opasce mówimy... kiedyś miałam dla Frucia.... max 3 dni trzymała.
Udanej wizyty lekarskiej :tak:

blond zdrówka dla Alanka!

Do góry