megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam się i ja. Zadowolona, wyspana, wreszcie synek mi spał całą noc bez budzenia mnie, no cud normalnie. Kupiłam wczoraj mu kaszkę Bobovita smaczna kolacja i dałam mu na śpika o 22.00 i tak dopiero się obudził po 7. Teraz znów zasnął. Jeśli ta kaszka na niego będzie działać to nie będę żałować mu tych 7zł. Dopiero jedna nocka zobaczymy jak dalsze....
Zuzia na dworze, zaglądam co chwila do niej...m na służbie, ostatniej i jutro już wolne wtorek i środę bierze wolne bo ma do wykorzystania a od czwartku urlop. Jutro jeszcze popiorę wsio we wtorek już pakowanko pomału. Chcemy wyjechać w środę w nocy żeby nie było duszno no i dzieciaki troszkę pośpią w czasie tej długiej drogi. Nie mogę się doczekać, pokochałam góry odkąd w zeszłym roku byłam w Karpaczu, pierwszy raz:-) morze też cudne ale już mnie nie kręci...
marzenko cieszę się że macie miłe wspomnienia i że pobyt udany
Zuzia na dworze, zaglądam co chwila do niej...m na służbie, ostatniej i jutro już wolne wtorek i środę bierze wolne bo ma do wykorzystania a od czwartku urlop. Jutro jeszcze popiorę wsio we wtorek już pakowanko pomału. Chcemy wyjechać w środę w nocy żeby nie było duszno no i dzieciaki troszkę pośpią w czasie tej długiej drogi. Nie mogę się doczekać, pokochałam góry odkąd w zeszłym roku byłam w Karpaczu, pierwszy raz:-) morze też cudne ale już mnie nie kręci...
marzenko cieszę się że macie miłe wspomnienia i że pobyt udany