reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej Mamusie,
nie odzywałam się ostatnio jakoś nie miałam nastroju, rzadko siedziałam przy kompie.

madziarena zdrówka dla córci :tak:
Future dobrze, że malutki zdrowy :-)
Owca no właśnie tasiemce pozabierali dziady i co teraz robić wieczorem..ja to już w ogóle.. bez chłopa ajaj:no::-D
marzenka a pod pachę nie lepszy antidral? Trochę tańszy, ja kupuje w strywaldzie za ok 21zł.. Ale jak kto woli ;-)
larvunia super, że Misia już śmiga sama, trochę odpoczniesz.. nie będziesz musiała jej nosić na rękach.. chyba:sorry2:

megi fajnie, że się nie nudzisz pod ręką sąsiadka, marzenka wpadła super :tak:
mycha hej ciesz się, niedługo w końcu będziecie mieli własny kąt
larvunia jak tam wycieczka Marcelka się udała? Odnośnie roczku to mnie też czekają niezłe wydatki.. planuję zrobić 2 imprezy 2 września(chrzciny) i 8 września (roczek). O ile w ogóle uda mi się załatwić w kościele bo jeszcze nie byłam.. Nie mam pojęcia jak to zrobić, by było w miarę tanio.. no ale jednak uroczyście.
Ciasteczko hej :)
blond jak Rafcio zareagował na braciszka?
resztę pozdrawiam

A u nas po staremu.. nocki zarwane, do dziś nie wiem o co młodemu chodzi, że tak jęczy całymi nocami.. Wczoraj od 20:00 do 00:20 spał super, nie pisnął nawet, a jak tylko się położyłam to już po 5 minutach jęki.. i tak do rana. Mam nadzieję, że jeśli to zęby, to się kiedyś skończy ta męka, bo nie wiem ile jeszcze pociągnę:dry:Kubuś zrobił się jakiś płaczliwy, najchętniej ciągle by był na rękach i w dodatku najlepiej, żeby go nosić po mieszkaniu.
Miłego dnia Kochane :*

Larvunia ja wiem ile to kasy. nie wiem, czy pamiętacie, ale ja po roczku Helenki powiedziałam, że żadnych więcej imprez.
ale nam się trochę zwróciło, znaczy Helence, ale dołożyła się do projektu ;)
no ale jak tu Tośkowi nie zrobić urodzin...ma być poszkodowany??

mojej gwieździe zachciało się jeść o 5 :szok:
i marudziła, i płakała, herbatką pluła. no ale skapowałam, ze w dzień mało jadła, zatem dałam mleczko.
a ona spała dziś znów do 9 ;)))
no cudowne mam dziecko.

edit

no lecę do przedszku ;)

całuski ;***

Ostatnia edycja:
Cześć
U nas też zrobiło się nieciekawie...wczoraj wieczorem Mały dostał katarku w dzień mi już kichał no i nocka przespana na raty, wstawałam nie wiem nawet ile razy, nie liczyłam. Mały spać nie mógł bidulek, nosek zapchany w nocy już nawet mój mu gruszką przeczyścił to usnął ale nie na długo:( jestem niewyspana jeszcze mój na służbie dziś. Jakoś muszę dać radę. Nasmarowałam go i teraz śpi. Do noska psikam, zobaczymy...Zuzia też troszkę katarku ma i pokasłuje sporadycznie, na Lipomalu jest...Przez te zmiany pogodowe dzieciaki wkoło chorują:/
owca aparat doszedł, kupiliśmy Canon PowerShot A800 taki by na razie był..:tak:

Megi zdrówka dla maluszka. Ja idę z moją do lekarza bo jej szybko na odkrzela zawsze przechodzi no i chcę być pewna jakie leki podawać - na 16:10 mam wizytę. A co do aparatu - mój sobie taki do Afganu kupił - super ;) wytrwał wiele i dalej działa :)

słuchajcie i mojej dziś gile coś poleciały cholera no. ale nie, ze zapchany nochalek, tylko wytarłam chusteczką i nie ma, ale tak to się zaczyna....

a ja wrociłam z przedszkola, Oczywiście kłótnie rodziców o pieniądze, że mnie tydzień nie było, to mam oddawac po 3 złote. nosz k... ale nikt nie bierze do mózgu, że teraz chodze tydzien, a nawet 1,5 tygodnia za darmo (żeby odrobić).

a jedna to mnie tak wkkkkk, ze powiedzialam, ze nie chce jej 25 zł, ale dzieciaka nie biore w nast roku.

Dyrektorka super, gratulowała mi synusia, sama ma 2 zresztą, i babki też gratulowały mi i mówią, że z chłopczykiem jest fajnie, że chłopczyki bardziej kochają mamunie ;))) hahah zobaczymy

ja tam już się nie mogę doczekać wrześńia, już chcę go mieć przy nas.
Teraz bedziemy prawdziwą "wielką" rodziną...a powiem wam w tajemnicy, ze wczoraj rozmawialiśy o trzecim..... ale chyba tylko takie fantazjowanie, bo z jednej strocny chyba bym chciała, ale nie wiem, czy się odważymy...

teraz z perspektywy czasu się cieszę, ze z Antosiem tak szybko wyszło (kromuś miałaś racje ;*) bo nie wiem, czy bym się szybko zdecydowała. a tak szat prast i już ;) już niedługo bedzie z nami.

future ja zauważyłam że tobie podobają się rzadkie imiona:-) nie każdy tak ma, teraz większość daje nowocześnie lub wymyślają zagraniczne imiona...chyba mało znam takich ludzi co by dzieciom dawali imiona "po ciociach, wujkach czy nawet dziadkach..." fajnie że jesteś inna;-) Każdy ma swoje gusta i guściki:tak:

reklama
future same pozytywy beda zobaczysz:tak:
my bylismy w miescie..najpierw do kolezanki dac prezent bo mieli 25 rocznice slubu w niedziele..dzieciaki sie troche pobawily....pozniej do drugiej kolezanki i poszlismy na duzy puchar lodow:-D
teraz juz staram sie odpoczywac a wieczorkiem mam nadzieje ze wypali bieganko na stadionie...zobaczymy jak mezus bedzie po pracy......
aniolek a nie probowalam czegos innego ale to mam sprawdzone uzywam od 3 lat zawsze na lato i mi starcza do nastepnego lata wiec to nie jest duzo pieniazkow jak na taki czas.
ide polezec

Do góry