reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej
Ja dziś miałam trochę zarwaną nockę, 45min przy łóżeczku młodego, trochę niewyspana ale ok dam radę. Marzenka była pogadałyśmy, kawkę spiłyśmy, fajnie było. Dawidek jaki duży uroczy chłopiec:tak: Teraz mały mi śpi, sąsiadka już zawołała na kawę, więc jak się obudzi to pójdziemy i byle do obiadu tylko jeszcze nie wiem co na niego zrobić:confused::sorry2: Jeden kurier już był przywiózł kartę pamięci, jeszcze na jednego czekam bo ma aparat cyfrowy przywieźć ale to po południu...
miłego dnia laski...coś weny nie mam, nawet nie czytam, wybaczcie:sorry2:

a ja porobiłam karteczki, bo oczywiście jak byłam w szpitalu i nie chodziłam na zajęcia, to nikt mi nie wpłacił kasy. i dzisiaj bede scigać hahah

a tak na poważnie, to już się stęskniłam za dzieciakami, a to już ostatni tydzień z nimi...:crazy:

tak tak Future ja pamietam, tylko faktycznie mam do zaplaty 25 zł? Mlody 3 razy był raptem. Czy tak czy chodzi czy nie place?
JEsli tak, to niestety odemnie poczekasz troche, bo ja nie mam ani zlotówki. Roczek mlodej nas duzo wyniósł a sie nie zwrocilo nam. Bieda. Jak moj cos dorobi to Ci przeslę, bo teraz też nikt do niego nie dzwoni.... NA czerwiec juz go nie bierz na zajęcia, bo z kasa lipa i nas a jeszcze wesele nas czeka.

megi fajnie ze spotaknie z marzenka udane
larvunia to mlody na pewno zadowolony z wycieczki:-):tak:
obkupilam mloda, kupilam jej takie fajnie jeansy i wielka doopa bo w kroku ja pija:baffled: musze isc oddac ale to moze jutro

Witajcie.
Nie nadrobię Was za dużo tego a Ja mam mało czasu... :baffled: właśnie wysyłam zdjęcia tego co zrobiliśmy w mieszkaniu do Banku i mam chwilę bo zdjęcia się ładują ..

Tęskno za Wami ale nie ma czasu na nic, remont się ciągnie więc jeszcze trochę potrwa, ciężko mieszka się na jednym pokoju z dwójką dzieci ale jakoś daje radę.

Trzymajcie się Kochane i sorki, że tylko tak o sobie ...

future powodzenia u gina
zaraz wieszam druga pralke prania, po 4dniach tyle prania:errr::-D
zrobilam dzisiaj pierogi z serem i drugie z truskawkami a co sezon jest :-D:-D trzeba korzystac:-)
sandaly mlodej rozkleily sie dokumentnie nosz kurna i paragon gdzies posialam wiec nawet nie moge zreklamowac:wściekła/y: od wszystkich butow mam a od tych gdzies przepadl, dobrze ze ma drugie ma miesiac temu byla za duze a teraz juz sa ok:-)
mycha haloo
jeszcze troch i bedziecie miec wiecej miejsca tak to jest z remontami

reklama
Do góry