reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvinia a cos nie tak z future? to przez te ataki ?...czy cos innego?

Hej kasienka :-):-)

my jeszcze poszlismy sie przejsc na dzialke i niedawno wrocilismy ale tak fajnie na dworze jest ze az sie chcialo isc :tak:

reklama
jutro o 4.00 rano miala jechac a dzis nie wiem co sie dzieje, tylko esa napisala..... spytalam co sie dzieje to juz nie odp....
nic wiecej nie wiem.

dzien dobry
kolejny tydzien przed nami;-)
az dziwne moj wstal do pracy a a nawet nie drgnelam:-Dwstalam przed 7 bo kosza trawe gnoje jedne i mnie wybudzili:wściekła/y::wściekła/y:mlody sie obudzil przed 6 przyszedl do mnie i dalej spi..
kochany taki ja spie a on mnie caluje w czolko:-D
wczoraj bylismy nad jeziorkiem 2godz byczylam sie jak milo bylo:tak:
dawid sie zdziwil bo sie zapomnial i wlozyl glowe do wody bo chcial chwycic kamien hehe ale sie zdziwil:-Di caly mokry byl:tak:
larvunia masz jakies info od future?:confused:
a juz pije kawke i pewnie po 10 na dwor mykniemy....
dziewczyny ja akurat pracuje w spozywce wiec ja bardzo sie ciesze jak jest wolne i sklepy zamkniete:tak:
mam do sprzedania sandaly ortopedyczne nowki rozmiar 27 macie moze kogos chetnego?

sms od Future godz 4:00
"Wróciłam ze szpit. Miałam atak duszności. sterydy w zyłe i kroplówka. Zaraz wyjeżdzam do kliniki. Módl się za mnie i dzidzie. Ucałuj dziewczyny"

reklama
Hej Dziewuszki.
Future wracaj do zdrowia szybko.. oby pobyt w klinice pomógł. Trzymam kciuki mocno:tak:
marzenka koszenie trawy ...skąd ja to znam:-D Ja mieszkam na parterze i pod swoim oknem mam taki malutki ogródek i też doświadczam tej błogiej muzy wydobywającej się z kosiary o najmniej odpowiednich porach:crazy: Przynajmniej później pachnie fajnie.. ;-) Ale Twój Synek jest słodki, taki pieszczoszek :tak:Fajnie, że wypad nad jeziorko udany.

U mnie nocka znów beznadziejna.. rano młody zjadł śniadanie i zwymiotował przy ostatniej łyżeczce wrrrr..
Wcześniej cieszyłam się, że pije mleko z butelki chociaż jak śpi, a teraz już nawet wtedy nie chce :-(Więc w nocy go nie karmię, bo choćby nie jadł 14 godzin to i tak płacze jak mu daję butle.. (sprawdziłam:dry:) ..jęczy mi całą noc, wierci się, popłakuje..
Już nie wiem co robić

Do góry