reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Jola ja tam tez wole sie jeszcze przez ten miesiac przynajmniej wysypiac :D tak wiec nie reaguje na odchyly i zachcianki mojego dziecka w brzuchu :D:D:D:D:D ma czekac na swoja kolejke i tyle:p

Ciacho to ja nie wiedzialam ze to jeszcze Slowianska jest. tamte to ja lubie nawet i czesto jezdze bo do mamy jak jade czy do panoramy.

Ania ja to pamietam jak sie balam na poczatku do zlobka jezdzic z malym ta olimpijska. matko boska mnie to brzuch bolal ze strachu godzine przed wyjazdem ze nie wyrobie tam . a teraz to sie smieszne takie wydaje. chociaz do tej pory zima nie lubie tam jezdzic, nie ufam moim hamulcom:p a ludzie jezdza jak chca niestety. dobrze ze jzdzisz, ja mam prawko 7 lat a jezdze normalnie niecale 3 lata . pierwsze 4 lata to tylko jako kierowca na imprezkach raz na jakis czas wiec strach sie bac :D smialam sie ze tamci po pijanemu by lepiej pojechali wtredy niz ja na trzezwo ale ze byli pijani to sie nie bali :D

hejka

ja też nie mogłam w nocy spać, troszkę posprzątałam i teraz obiad robię

Owca- ty to się nie boisz tak na solarce ciągle, ja to raz na jakiś czas i jeszcze się smaruje kremami, a na słońcu też zapodaję filtry i to wysokie, jakoś przerażają mnie te szybkie zmarszczki od słońca.

Pr
- ja mam dwa lata prawko a ciągle jeżdżę jak pożal się i nie lubię jeździć, M mnie ciągle szkoli i bierze za miasto i po mieście, ale jakoś nie czuję się dobrze w aucie.

Yolanta- ja nie w ciąży i spać nie mogłam w nocy, jak nigdy się obudziłam o 4 i nie spałam z godzinę a dzieciaki spały.

mycha
- ja jak nie mam mojego w nocy to za nim pójdę spać to wszystko kilka razy sprawdzam czy zamknięte.

Blond
- widać, że małemu się nudzi w brzuchu i mu śpieszno. Trzymam kciuki, żeby jeszcze wytrzymał z mc w brzuchu.

Moje się już tłuką :wściekła/y:

no heloł.
wrocialm z wizyty, wszystko okej, szyjka dluga i twarda, wiec nie mam se co martwic. smialo moge jechac w gory, tylko sie nie forsowac.
serduszko bije
wszystko okej.
lekarz powiedzial, ze odpukac, ale wszystko w najlepszym porządku. a brzuch boli, bo po cesarce i teraz juz mocno rosnie i wogole. mam sie nie martwc. tetno w porządku i wszystko. schudlam kilogram. ha

dobra lece do przedszkola, bo nie zdąże bo zawsze sie rozpisze.

Dziewczynki mam pytanko - potrzebuje adresu jakiejś poradni małżeńskiej - okolice Gorzowa, Międzyrzecz - gdzieś tam - pilne ! Kumpela do pracy lic. potrzebuje sie skonsultowac a jest wlasnie z tych okolic. :)

Mniaaaaaam, nie dość, że małżon gotować potrafi to jeszcze robi to świetnie :-D Portugalskiej kuchni nie lubię, ale jego eksperymenty na polskich składnikach są po prostu mniam mniam :-D Się objadłam, teraz będę cierpieć... ale warto było, hihi :-D

Future - no to świetnie, że masz zielone światło na wyjazd :-D Odpoczniesz, naoddychasz się świeżym powietrzem, na pewno dobrze Ci zrobi :-D Tylko nie przesadzaj z łażeniem, bo przyjadę i Cię podmienię! :-D

larvunia- a ty gdzie? ja cie zasypuje mailami a cie nie ma;p

jestem jestem ;)
gosci mialam ;)
dziekuje ;* jestes wielka wiesz ;D
proszę o jeszcze, moze uda Ci sie cos wymyslec z mniejsza iloscia kolorów im mniej szczegulow tym lepiej ;)
ale pomysly masz bobito super :tak:
Future widziala nagrodę główna hahahaha

A My zaś sami, siostra męża była rano ale po 13 już musiała iść i siedzimy ... :-(
Znowu wieczór się zbliża i będzie ciężko bo już Mnie bierze i za gardło Mnie ściska, czemu wieczory są najgorsze?? :-(

Tyle co obejrzę zaraz "Pierwszą miłość" no a później dzieci wykąpię i jakoś to zleci do następnych tasiemców typu "Barwy szczęścia" itp. ...

A to dopiero 1 dzień minął ... :-(

reklama
mycha czemu ty to tak w ten sposob widzisz?no przeciez nic to nie zmieni twoj wyjechal i musisz dac rade nie ty jedna i nie ostatnia......poza tym przeciez on robi to dla was...wiec ciesz sie ze masz takiego kochanego meza kochaniutka...ze dba o was..naprawde mysl o pozytywnych sprawach...bo inaczej ten miesiac bedzie naprawde dlugi i smutny a po co dzieciaki maja to wyczuc..daj im siebie tyle na ile mozesz....teraz ty musisz im dac duzo milosci....wiec nie smutaj sie wiecej.....musisz sie przyzwyczaic
fajnie ze siostra meza byla..pewnie lepiej na sercu co nie....gdybym nie pracowala to napewno bym wpadla a tak dupa.....
wykorzystaj ten czas dla siebie..ja bym tak zrobila...masz miesiac zeby zrobic na nim piorunujace wrazenie...wez sie bardziej za cwiczenia i mysl o tym pierwszym waszym spotkaniu po miesiacu....a myslisz ze dlaczego ja tak schudlam ?bo wlasnie tak myslalam i to mnie glownie motywowalo....naprawde to pomaga.... i sie przynajmniej wyzyjesz na orbim i bedzie ci lepiej psychicznie.....
ja tak mialam..kiedy zginal pierwszy zolnierz na dziewiatej zmianie nie moglam dojsc do siebie dlugo ....pojezdzilam spocilam sie wyzylam i naprawde bylo lepiej....

Do góry