reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

z tego co wyczytałam to Ania miała dzis chyba do Poznania jechać, albo pomyliłam dni
a tak jakoś chyba staram się wyluzować Madzia, zobaczymy czy się uda
szkoda, że bez fot, nadrobisz następnym razem:-)
a ja w piatek bedę Marzenka u Cie:-)

reklama
tak madzia sama jestem:-(spie dzis z malym w naszym lozu bede czujnie spala:-):-)
beti a tak wogule to czemu ja nie mam twojego nr gg?dawaj tu ino szybko:-)i jak bedziesz w piatek?

a to moze i pojechala hmm...moze ja taka zakrecona....:-D:-D

o Beti a po co wybierasz sie do swiebodzina?...

wlasnie dostalam sms od Ani napisala ze dzis caly dzien poza domem byla i dopiero wrocila...:tak::tak:

zyje :-D
wlasnie co weszlam do domku i mlodego polozylam spac.... dzis caly dzien poza domem... nie mam sil na nic... Jutro kochane tez dopoero wieczorej zajrze... jade do gorzowa moje stoisko szykowac z torebkami ;-)
ide poczytac co u was...

zyje :-D
wlasnie co weszlam do domku i mlodego polozylam spac.... dzis caly dzien poza domem... nie mam sil na nic... Jutro kochane tez dopoero wieczorej zajrze... jade do gorzowa moje stoisko szykowac z torebkami ;-)
ide poczytac co u was...

o jestes juz sie tu martwilam coz toba ze nie ma cie caly dzionek....:-):-)

o stoisko super a gdzie bedziesz miala swoj lokal??....wynajmujesz cos??....

wspomnialas cos mamusce o dzialce czy narazie nie???:baffled:

reklama
tak tak beti mam:-)
larvunia kochana trzymam kciuki by sie interes rozkrecil:-)a aukcje w necie dalej bedziesz miec?
ide spac
dobranoc

Do góry