reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie :-) ale sloneczko grzeje:-)
marzenka dzieki ze pytasz o zeba, czuje tego zeba tam w srodku a niepowinnam:baffled: staw jeszcze boli:dry:
a mi papug nadaje hehe milo tak :-D laski fajnie ze mialyscie wieczor udany

reklama
hej
U nas wczoraj też były kwiatki, mąż przyszedł z pracy z dwiema różyczkami większą dla mnie a małą dla Zuzi:) ucałował nas ten nasz tatuś:-)
Dziś czuję się beznadziejnie, nos zapchany, głowa boli do bani jestem!! sorry ale nie poczytam bo aż oczy mnie bolą od bólu głowy, nic mi się nie chce.

Witajcie.

Właśnie też widzę, że słoneczko świeci chyba się wynurzymy na spacerek bo wczoraj zmuszeni byliśmy siedzieć w domku :wściekła/y:
U Nas też Wojtek znowu psika, ale zaraz zapodam mu krople do nosa witaminki i kupię jakiś syrop w aptece zapobiegawczo
aby nic się nie rozwinęło.

No a U Mnie wczoraj koleżanka była ze szkolnych lat, ale fajnie było, pogadałyśmy sobie, trochę powspominałyśmy
i tak 2 godzinki zleciały nawet nie wiem kiedy.
Mąż w domu zlądował dopiero jakoś po 20 ale mile Mnie zaskoczył. (Megi jednak przywiózł bukiety mimo kłótni
i mimo tego, że mu powiedziałam że nic nie chcę) ....

Dostałam 2 bukiety wczoraj, jeden od synków bukiet tulipanków a drugi od męża różyczki :-) no i też do kina chcemy iść,
ale czy coś z tego wypali do nie wiem.

Oj te chłopy, najpierw wkurzą a później wparował z kwiatkami i weź tu się gniewaj no ...

No nic trzeba się ubrać bo w piżamie jeszcze siedzę i dzieci też ...

Miłego dnia. (słońce świeci i całkiem inaczej się czuję w porównaniu do wczorajszego dnia) .....

Larvunia nabieram z powrotem wiary w życie ;-):tak: :-)

mycha fajnie ze pozytywne myslenie ci sie wlacza:-) niby cieplo nie jest ale slonce grzeje normalnie mialam zimwa kurtke, podkoszulek pod spodem i sie zgrzalam:baffled:

my juz po przedszkolu..dawidos zostal na sali zgrupa dzieciakow a ja poszlam do dyrki..kurde ale on sie cieszyl ze idzie do przedszkola do dzieci...naprawde fajnie by bylo gdyby sie dostal:tak:
mycha czyzby to co ci mezus przywiozl odemnie pomoglo ze masz lepszy humorek?:-D;-)
pieknie dzis naprawde:tak:

Hej dziolchy :-)
ja dopiero teraz bo z rana jak ekipe wyprawilam to troche polatalam na mopie jak nikogo nie ma to najlepiej
muza do tego i mozna sprzatac :tak:
Bylam jeszcze na poczcie kupic koperte bo musze spodnie wyslac bo sprzedalam..
u nas dzis chlodniej jest ale grunt ze slonko swieci w sumie 10 st jest ale takie zimniejsze powietrze czuc..
chwile odsapne i ide na dzialeczke biore psa to sie wylata,mama z bratem maja do mnie na dzialke przyjsc i bedziemy cos grzebac :tak:

Mycha to widze ze mezus sie postaral :-) nie ma co sie gniewac ;-)

Megi zdrowiej laska :-)

Marzenka to widac ze dawidos chce do dzieci,oby sie dostal tego zycze :-) ile macie przedsz u was ?

Ciacho biedna ty z tymi zebami..ale moj tez cos zaczyna dawac o sobie znac raz po raz cos zaboli taki dziwny bol przeszywajacy wrr :angry:

nie wiem co dzis na obiad bylam w sklepie a nic nie kupilam hmm..znalazlam w szafie jakies pyzy gotowe tylko na wode wrzucic to zrobie sos z paczki tez mam i tyle nie chce mi sie dzis gotowac :tak:

Dobra tyle milego dnia dla was :happy2:

my juz po przedszkolu..dawidos zostal na sali zgrupa dzieciakow a ja poszlam do dyrki..kurde ale on sie cieszyl ze idzie do przedszkola do dzieci...naprawde fajnie by bylo gdyby sie dostal:tak:
mycha czyzby to co ci mezus przywiozl odemnie pomoglo ze masz lepszy humorek?:-D;-)
pieknie dzis naprawde:tak:

A Marzenka to też Mi humor poprawiło :-) nie powiem, że nie ..

A My dzisiaj pomidorową na obiad mamy została z wczoraj więc problem z głowy ;-)

reklama
Wrocilam i siadlam z kawa bo jeszcze nie pilam dzis...
gdyby nie dzieciaki to jeszcze bym posiedziala tam...
ale mama cos tam sobie grzebie i brachol pomaga dzis haha :tak:

Marzenka to w sumie jakis tam wybor macie gdyby w jednym nie przyjeli to mozna probowac w innym :-)

gdzie sie podziewacie ??

Do góry