reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aa tam zje sie nawet pokruszone:-)

no zje sie pewnie tylko ja sprzatac to musze jak dzieciaki jedza po calej chacie i to mnie wnerwia..ale co tam
bylam kuknac w kuchni i kurcze kilka mi sie rozwalilo troszke i dzem wyplynal :szok::-D albo za duzo dzemu albo za slabko skleilam hmm...sierota ze mnie :-D

Jestem i podczytuje sobie, tylko w sumie co tu pisac. Wy tu o dzieciach, a ja to tylko pozazdroscic moge, bo chcialabym juz swojego mlodego miec w lapkach, a tak to po brzuszku poglaskac sie moge :)
A i marudzic, ze mi zimno to tak dziwnie, kiedy za oknem 10 stopni na plusie, a wy sie cieszycie, ze cieplo jak macie tyle na minusie, heh.
Dalej sie uzeram z tesciowa, dalej mnie biodra i krzyz bola, wiec totalnie bez zmian :) Buziaczki kobitki!

ciacho dzięki już lepiej, mloda padla jak kawka ;) ja spoko, dzis bylysmy na powietrzu i już nie odczuwałam zadnego dyskomfortu odnośnie oddychania, a jak wiesz na mrozie dla mnie najgorzej, a co do ciązy to spoko. mialam dziś jeden zawrót i nie wiedzialam czy lecieć do kibla czy gdzie. ale polecialam napilam sie zimnego soku pomarańczowego i rzyganie przeszło ;) musze sobie jakoś radzić ;)

Madziu Łubudu to wódeczka z cytrynką :) - wlewasz do kielona wódkę, do tego wduszasz cytryne - (potrzba bardzo duzo cytryn na pol przekrojonych), polowe cytryy zakladasz na kieliszek i uderzasz w stól - wodka sie "zgazuje" i trzba duszkiem wypic :)) ale mozna duuuuzooo tego wyzlopac :) a wchodzi hohoh ... najlepiej pic latem na podwórku - kostka polbrukowa sie wyczysci :)
foty wstawione :))

reklama
Do góry