reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej Dziewczyny. Przepraszam, że ostatnio się nie odzywałam. Rozchorowałam się, mam suchy kaszel, boli mnie krtań i w klatce piersiowej.. Nie wiem co to, ale na razie próbuję domowymi sposobami się tego pozbyć. Jak nie przejdzie to zapiszę się do lekarza. Wczoraj wieczorem było -18! Normalnie Syberia:cool: Młody usnął to zabieram się za sprzątanie, bo nic nie dał zrobić maruda jeden:eek:

reklama
Hej Dziewczyny. Przepraszam, że ostatnio się nie odzywałam. Rozchorowałam się, mam suchy kaszel, boli mnie krtań i w klatce piersiowej.. Nie wiem co to, ale na razie próbuję domowymi sposobami się tego pozbyć. Jak nie przejdzie to zapiszę się do lekarza. Wczoraj wieczorem było -18! Normalnie Syberia:cool: Młody usnął to zabieram się za sprzątanie, bo nic nie dał zrobić maruda jeden:eek:

Aniołek zdrówka.

My właśnie obiad zjedliśmy, tzn. Wojtek to tylko napaprał bo przed obiadem wołał chleb i się najadł chleba, Jasiek też zjadł zupkę i to dosyć sporo :tak: ...
Już połowa dnia, jutro mąż przyjedzie, mam nadzieję że rano aby zdążyć załatwić sprawy ...

Ogólnie nuda ..

heloł. u nas na wsi bylo -25. a u kolegi w lesniczówce -29 o 6.30 rano. to ie nazywa zimka.

ja mialam nie jechac do pracy, taka jestem połamana zasmarkana, ale jakos do 13 sie zebralam i poszlam. mysle sobie, ze jeszcze nie wiadomo ile bede musiala opuscic zajec, moze bede musiala odpoczywac albo cos. wiec spoko, pojechalam...

Ja bylam na miescie
kupilam torebke sobie na przecenie 50% :-)
teraz kawka,i ryz gotuje zrobie sobie mielone z ryzem na jutro na obiad :tak::tak:

Aniolek zdrowka idz do lekarza jak nie przejdzie nie ma co :-)

kurde mrozy macie niesamowite ja myslalam ze nie bedzie zimy mrozu a tu dupa niespodzianka haha
ja chce juz wiosne ech...

Pozdrawiam uciekam :-):-)

owca pokaz torebke, rzuc fota:-) a mrozy no kochana dupska nam mrozi:eek: dzisiaj chyba wcalej lepiej nie bedzie niz poprzedniej noc:confused2: oglnie moze byc mroz ale tak z -5 byloby laskawie a nie tyle

Juz ciacho zrobilam ci foty hehe taki zwykly worek :-D:tak:
i szymon spiacy z psiakiem jak mial temp :tak:

ide pograc w karty z malym bo mnie meczy :tak:

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 31
  • 004.jpg
    004.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 32
  • 002.jpg
    002.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 35
szymek jak slodko spi, torebka fajna ale powiem ci ze ja ostatnio unikam czarnych torebek:-D
ja wiecznie mowie ze juz nigdy nie kupie duzej i co... nastepna jest tez duza:eek::-D

szymek jak slodko spi, torebka fajna ale powiem ci ze ja ostatnio unikam czarnych torebek:-D
ja wiecznie mowie ze juz nigdy nie kupie duzej i co... nastepna jest tez duza:eek::-D

ja nie lubie duzych torebek :no: wole takie kopertowki mniejsze :tak:
a wzielam ta bo malych nie bylo a stara juz sie rwie bo to skaja to dlugo nie potrzyma :no:
a ze czarna bo mam teraz kurtke czarna to najlepiej mi pasuje czarny ale na wiosne cos jasnego poszukam :tak:

spadam bo maly wola do gry a potem seriale takze dobranoc :-)

reklama
Do góry