reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
to teraz nie padnij na zawal bo moja ma tak 40x 50cm:-D
ale wsumie co kto lubi:tak:, ja jak kupie mala to pozniej okazuje sie ze jest za mala bo to tylko portfel wchodzi kilka drobiazgow i wsio,
ja mam kilka sztuk ostania jaka kupilam rozwalila mi sie prawie w rekach:wściekła/y:

ciacho no zalezy jaka kto lubi ja tam malo rzeczy nosze w torebce dlatego mala mi starcza :tak::tak:
a dzis kupilam pierwszy raz avokado bo nigdy nie jadlam i postanowilam sprobowac to cos...
i stwierdzilam ze nigdy wiecej tego nie kupie blee...:wściekła/y:
dziwne to w smaku ani slodkie ani kwasne jakby orzechem podjezdzalo sama nie wiem...
moze to sie z czyms je a nie takie obrane ze skorki nie wiem
ale wyladowalo cale w koszu ...:tak:

net mi muli jak glupi takze juz uciekam wyrko zrobione to ide przed tv pod posciele :tak:

madzia moj net tez muli, na fb nie moge wejsc bo mi nic sie nie wyswietla. jestem zacofana. moze to acta hahah??

wrocilam wlasnie od lekarza. jakby ktoś nie wiedział...jestem w ciązy ;) potwierdzone, udokumentowane. jest cool. ale za 2 tygodnie jade znowu, bo teraz malo widac. ale widac ;)

mam byc zdrowa (latwo powiedziec) i brac malo leków (niemozliwe)

trzymajcie sie kobietki lece do wyra bom polamana ;)

dzięki Dziewuszki, kurcze coraz ciężej mi się oddycha. Do lekarza dzwoniłam się zarejestrować - to owszem -ale najwcześniej na za tydzień haha czaicie.. co za czasy...:eek:

Co do torebek ja lubię duże, ale wiadomo, że im większa tym większy bajzel i ciężko coś znaleźć :-)
Owca torebka super, a Synuś jaki słodki :happy:

Wyczaiłam jakieś oferty stażu na stronie PUP i muszę iść zapytać czy aktualne, ale lepiej najpierw się wyleczę, bo jeśli okaże się że uda się gdzieś zahaczyć to lepiej być zdrowym. Szczerze- to nie wiem, jak ja dałabym radę pracować i opiekować się Kubusiem teraz, gdy całymi nocami wierci się, jęczy marudzi, a ja śpię godzinę na dobę. Ale jakoś to musi być. Buziaki
Dobrej nocy :**

dzien dobry:-)
u mnie to juz zaczyna byc standart ze po 6 jestem juz z wami:-D:-D
maly zasna nam wczoraj przed 18 i tak spi jeszcze :szok::szok:kolacja niezjedzona tylko wybudzilam go na siku......juz niepamietam kiedy tak dlugo spal:szok:ale pewnie byl najedzony zrobilam w niedziele kotlety mielone z indyka bylam pewna ze nie zje a wczoraj zjadl 3 cale i jeszcze tacie zabral:szok::szok:miesozerca mi rosnie:-D
owca torebka fajna..ja osobiscie nie lubie torebek na ramie czasem owszem jak gdzies ide w odwiedziny czy jak mi palma odbije to biore ale minus taki ze jak dal mnie jest ciezka nawet bez niczego w srodku.....moj mi kiedys kupil na urodziny ma juz 4 lata a wciaz wyglada jak nowa i jest czarna w biale krateczki...poza tym wkurza mnie bo jak ide gdzies do miasta to zwyczajnie mi niewygodnie niesc w rece i do tego jakies zakupy....dlatego zdecydowanie wole mniejsza ale przez ramie....zanim moj wrocil to kupilam se szara a po miesiacu zaczela mi pekac wkurzyla sie bo malo nie kosztowala ale nie kupilam nastepnej bo tyle kasy na torebki to ja wydawac nie bede i dlatego nosze to co mam a na wiosne jak cos wychacze to wtedy kupie...i jak dla mnie to byl blad ze kupilam jasna bo mi od dzinsow tyl farbuje wiec jak juz to tylko czarna albo braz ciemny....
Aniolek86 jak nocka ci minela?szukasz pracy?ja tez szukam cholercia i dupa w takim tempie to ja jeszcze dlugo nie znajde:wściekła/y:
future no to teraz masz pewnosc to i uwazaj na siebie kochana;-)
ciasteczko pokaz kiedys jaka masz najwieksza torbe:tak:czy to rzeczywiscie worek po ziemniakach:-D
no nic maly juz wstal;-)

czesc, witam
marzenka to mlody ladnie ci pospal:-) a ty po co wstalas skoro mlody spal? przyzwyczajenie chyba ;-)
ja tez mam listonoszki przez ramie, jedna mniejsza druga wieksza, fajna rzecz jak idze sie z zakupami ale
wiecznie chodzic z taka to tez niebardzo, ja nieraz nie mam gdzie papierow schowac wiec musze miec wieksza zeby mi sie zmiescilo A4
smieje sie ze dzisiaj mamy odwilz bo tylko -15 ale jest wilgotne powietrze chyba snieg bedzie padal

Dzień doberek :)
Witam po weekendzie ... nie byłam w szkole olałam system - w nosie mam to - za zimno było :p teraz do szkoły dopiero w marcu. Mała jets cudowna gada jak najęta - nie mam już sił na nią. Kupiłam piłkę fitnes i ćwiczę a ona do mnie - mama spadaj już teraz moja kolej :pP haha aparatka :)
Ja za to kocham ogromne torby :) Mam dużo dużych - w małe się nie mieszczę, zawsze mam tyle tego, że aż sama jestem w szoku :)
Ja niestety codziennie pobudka, teraz jak tak zimno to wstaje o 6:30 mezulo leci napalić w piecu a ja się szykuję, zawsze wstawałam wcześniej ale tak zimno brrr że się wychodzić nie chce :) Pozdrawiam :)

ciacho bo moj do pracy wstaje to razem kawke jeszcze zdarzymy wypic i chwile pogadac:tak:zreszta mi wygodniej jest tak bo mam czas na neta......zanim dawid wstanie...
my juz po sniadanku zaraz ogarne kuchnie i biore sie za rosolek..akurat jak na taka pogode super rozgrzeje..na 12 mam wizyte u lekarza jeszcze wyniki odebrac a jak przyjde to karpatke zrobie tak na deser:tak:i pozniej znow trening:tak:wrocilam do starego systemu ;-)
ciasteczko no ten snieg moglby spasc juz....

reklama
madziarena to mala rzeczywiscie aparatka, a teksty ma niezle:-D:-D dobrze ze u moich rodzicow pali sie non stop w piecu wygaszaja tylko jak chca popiol wyciagnac, normalnie piec jak krematorium wielki:-D
marzenka a ja swojego czasu tez wstawlam o 5 zeby mojego wyszykowac, szalejsze z ciastami, ja ostatnio nie pamietam co dla nas upieklam ogolnie zero pieczenia, ale dzisiaj mam zamiar zrobic ten deser co reklamuja pannacotta

Do góry