reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
blond no zimno ale czuc to zimno bo wieje:baffled::dry: ja dzisiaj bylam na dworze ogolnie z 3 godziny i za kazdym razem nogi mi zmarzly, mi tak nie przeszkadza to zimno wazne ze w domku cieplo, tylko dluzszy spacer niemozliwy:-D:-D
kroma mozesz mlodej policzki wypudorwac dobrze chroni przed zimnem puder
blond popros sasiad zeby ci karton sciagnal;-)

a mi dzis wlasnie stopy zamarzly take ze mysslam ze mi place odpadly jak stalam po przystankach masakra co za buty teraz robia brrrr jutro zakladam moje trepy bhp to przynajmneij ma gruba podeszwe i nogi mi nie zamarzna;] i wkladki izo musze kupic

ja mam na koturnie i maja gruba podeszwe tylko stopy mnie torche pozniej bola od chodzenia ale wazne ze cieplo w nozki:-D:-D
ja mam jedno zasade kupowania, kupuje zawsze buty na grubszej podeszwie bo od niej najbardziej zimno
pr zalozysz spodnie i nikt nie pozna ze to bhp

Hello
Laski -de jutro na randke z moim ,,nieslubnym'' idziemy do kina i na romantyczne sniadanie hahah bo na kolacje dalej nie ma opcji wiec trzeba kombinowac.Trzymajcie wic kciuki zeby nam sie udalo i np z przedszkola nie zadzwoniliw trakcie zeby mloda zabrac
Aniolek -witaj na jakim osiedlu w Gorzowie mieszkasz?
Co do zasikanego lozka to jesli moge ci cos poradzic to nie wracaj do pamka podluz folie pod przescieradlo a jak nasiusia to przebierzesz inaczej dluzej bedzie trawala nauka.Przynajmniej ja tak robilam i cale odpieluchowywanie trwalo mniej niz 2 tyg jak tylko zakumala w dzien na noc juz nie zakladalam .A i jak kladlam sie spac np o 12 to ja na spiocha jeszcze wysadzalam zanim sama sie polozylam
Kroma ,Future to ja tez dolaczam sie do gronba pijaczek haha 2 driny z wisky i mam K.O. :laugh2::laugh2:
Madziarena -gratulacje dla Amelki madra dziewcxzynka juz sam,a wola na nocniczek ;-)
Kasia -ja tez bralam cilest ,nie dla mnie on ze wszystkich tabsow jakie bralam po nim czulam sie najgorzej
Blond -jak sie czujesz kochana coraz ciezej Ci juz chyba co ? I po krzeselkach mi prosze nie skakac bo w doopcie natrzaskam
Pr -Hello,jak amelka w przedszkolu ,chetniej juz chodzi??Moja dzis mnie zaskoczyla zazwyczaj jej dobudzic nie moge a ta dzis 5 min przed budzikiem mowi: ,,mamuniu dzien dobry ,wstajemy ,wstajemy Kaya do skoly sapomnialas??'':-):-)Rozwalila mnie

befatka- 3 mam kciuki;]
a z przedszkolem juz jest dobrze tylko wiadomo rano sie ciezko w takie mrozy wstaje ale to nie tylko jej;] a jutro ida do kina i Amelka podekscytowana bardzo bo nie byla jeszcze nigdy;/
a co do przedszkola to ma taka kolezanke juz je zabronilam sie z nia bawic co ja bije np po buzi a ona potem Jaska buiła bo mowila ze wiktoria ja tal bije nosz kuu mowie wam co za dzieciak z tej malej. zabronilam jej sie z na bawic i mowie dzis do Pani ze ta ja bije a ona mowi ze one wlasnie sobie z tym dzieciakiem tam rady nie moga dac i ze Amelka juz superr tylkow iem tez ze zaczela z ta Wiktoria psocic na dzien dziadka ta ja namawiala do czegos i mowila ze jak nie zrobi to jej cos zrobi tesciowa szlag trafil i tez nie pozwolila jej sie bawic. A najlepsze jest to ze ta Wiktoria rozrabiała a jej babcia z pic.....za siedziała i udawała ze nie widzi :angry:

Ania jeszcze troche i bedziesz autem smigac:p:p:p a co do tej malej to jakbym slyszala o Rafale:/ i widze jak to moze wygladac ze strony rodzicow ale wcale sie nie dziwie bo tez bym nie chciala zebyktos moje dziecko bil albo uczyl czegos takiego chociaz ostatnio mlody niezle obrywa od 2 takich chlopaczkow w grupie. i boi sie chodzic do przedszkola ale moze go to czegos nauczy wreszcie.

Befatka dziekuje. na szczescie jeszcze dobrze sie czuje:) za bardzo sie nie przemeczam bo nie mam gdzie, jedynie to jak mam w kolejce gdzies stac to musze miec picie ze sobabo od razu mi slabo ale tak to i tak w domku siedze, dzisiaj po miescie troche polatac musialam ale poki co to zle nie jest:)bardziej cierpie patrzac w lustro:baffled: powaznie az ciezko mi na siebie patrzec i jakiegos obrzydzenia nabralam do siebie w ostatnich dniahc a dokladnie od pasa w dol, mowie Wam plakac mi sie chce:( rozstepy cellulit i cala jak gabka, skore to moge na nogach w garsc lapac. ochyda. wspolczuje W i wstyd mi przed nim ze tak wygladam. na szczescie pociesza mnie ze jakos wytrzyma:rofl2: ze to ciaza i tak musi byc. ale czuje sie napompowana jak balonik z woda cociaz soli wogole juz ie uzywam to czuje ze znowu chlone jak w poprzedniej:/

Blond- mialam to samo ,ale zobaczysz przyjdzie latao bedziesz smigac z dzieciatkiem na spacerki szybko to zgubisz.
Masz Pr u boku a ta zawzieta sztuka bedziecie razem cwiczyc czy jakies dietki pozniej zaczniecie jakos to bedzie ,latem latwiej;-)Najwazniejsze to zdrowy bobas reszte da sie jakos ogarnac,a i pamietaj ze faceci nie wszytko widza tak jak my np cellulitis jak facetowi go nie pokarzesz (o tu mam ) i nie bedziesz o tym mowic on moze tego nawet nie zauwazyc.;-)

Pr-Kurcze tez bym nie pozwolila amelce bawic sie z ta wiktoria

reklama
Do góry