reklama
C
ciasteczko
Gość
owca mi dzisiaj moje dziecko przypomnialo a my jutro idziemy na impreze urodzinowa no ale ja to tylko kawalek tortu i basta
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witajcie.
U Mnie dzisiaj kiepsko z humorem, dlatego nic nie pisałam. Brak weny..
Żeby nie zamulać i nie zarażać Waś Moim "optymizmem" to nie będę dzisiaj pisać dużo.
Dzieci pochorowane, marudne dają popalić, męża jeszcze niema....
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Dla wszystkich chorowitków ZDROWIA i buziaki :*
Miłego wieczoru. Papa
U Mnie dzisiaj kiepsko z humorem, dlatego nic nie pisałam. Brak weny..
Żeby nie zamulać i nie zarażać Waś Moim "optymizmem" to nie będę dzisiaj pisać dużo.
Dzieci pochorowane, marudne dają popalić, męża jeszcze niema....
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Dla wszystkich chorowitków ZDROWIA i buziaki :*
Miłego wieczoru. Papa
C
ciasteczko
Gość
mycha zdrowia dla maluchow, nastepny sezon na choroby a wszystkiemu jest winna pogoda
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
nie smęcic.
dziecko spi
menża ni ma
butelka czerwonego wina jest
ale diety już chyba też ni ma buuuuuuuuuu
dziecko spi
menża ni ma
butelka czerwonego wina jest
ale diety już chyba też ni ma buuuuuuuuuu
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej!
Po szczepieniu jesteśmy wszystko ok, Pawełek dzielnie się spisał nie to samo co 6 tyg temu dziś 2 wkłucia miał...warzy 7kg i 70gram wzrost 71cm, leniuszek jest jeśli chodzi o leżenie na brzuszku i w podnoszeniu główki, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć...Zuzi wyniki też jak to pani dr powiedziała "książkowe" więc nie musimy się niepokoić tylko urozmaicać jej dietę bardziej w nabiał i inne wartościowe produkty, ograniczać słodkie!!
Po szczepieniu jesteśmy wszystko ok, Pawełek dzielnie się spisał nie to samo co 6 tyg temu dziś 2 wkłucia miał...warzy 7kg i 70gram wzrost 71cm, leniuszek jest jeśli chodzi o leżenie na brzuszku i w podnoszeniu główki, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć...Zuzi wyniki też jak to pani dr powiedziała "książkowe" więc nie musimy się niepokoić tylko urozmaicać jej dietę bardziej w nabiał i inne wartościowe produkty, ograniczać słodkie!!
Megi to fajnie ze dzieciaczki zdrowo rosna nic tylko sie cieszyc :-):-)
Future powiadasz winko dzis popijasz ;-) ja mam drina kolo siebie hehe m sie smieje ze ja juz alkoholiczka jestem
trudno niech mu bedzie ale musze dzien odreagowac
ciacho udanej imprezki jutrzejszej a czemu tak skromnie i tylko kawaleczek tortu??...
Uciekam milego wieczorku
Future powiadasz winko dzis popijasz ;-) ja mam drina kolo siebie hehe m sie smieje ze ja juz alkoholiczka jestem
trudno niech mu bedzie ale musze dzien odreagowac
ciacho udanej imprezki jutrzejszej a czemu tak skromnie i tylko kawaleczek tortu??...
Uciekam milego wieczorku
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
owca tu na forum to chyba tylko my pijące
owca tu na forum to chyba tylko my pijące
tez to zauwazylam buhaha
reklama
Hej, hola hola, ja też przy czerwonym winku... Kurcze miesiąc temu nie było mocne a dzisiaj-masakra, ale doszło... Musze M powiedziec żeby zlał... Oj ja to się cieszę że Kacper się pojawił bo dzięki niemu skończyłam z imprezami... Z M żeśmy balowali, czasem dochodziłam do wniosku że za bardzo, no i pojawiła się Fasolka i ucieliśmy imprezki... :-) Chociaż mój M to 2 weekendy z rzędu sobie posiedzenie zrobił... Ja to w imieniny Kacpra zabalowałam, a tak, to oooooooooo nie pamiętam kiedy ;-)
Podziel się: