reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko- ja miałam 27, a jestem z moim jeśli chodzi o znajomość, bo o ślub to i tak bym nie wyszła szybciej bo za co :-)

Megi też chyba o znajomości pisała bo po ślubie też ładnie są chyba 5 lat z tego co pamiętam, a ty 13 po ślubie?

Hej...
dopiero siadlam nogi mi w dupe wchodza
a jeszcze za godz po mloda musze isc kawalek :tak:

czy wam tez pozmienialo sie troche forum tzn czcionka taka mala dziwna??
widze o stazach mowa my tez mamy ladny :tak:

pogoda nijaka zimno pochmurno
kawke wypije i spadam do kuchni :-)

owca- to się nałaziłaś nie źle a ja czcionkę mam normalną

ciastecko- to ty młódka byłaś jak szłaś za mąż, szybciej wam 50 lat pożycia stuknie za to :-)

a ja zapomniałam że młody nie spał, i zasnął na kanapie, dobrze, że nie spadł, młoda też padła, jakiś dzień senny.

hej.
moja spi na werandzie.
znow zaczyna sypac u nas.

ale jedtem padnięta. Helek w nocy 4 razy się budził. co 30 minut. a o 3, to się tak uśmiechała, ze szok. chciala sie bawic. to jej ozsypałam zabawki, zapaliłam lampke, włączyłam muze i poszlam spac. i ona zasnęła szybko. ale jazda.

a ja glodna jestem, ze szok.

moj dzisiaj pozniej wroci i jutro, bo dzis mają Helendrów, wiec kolacje, restauracje, drinki na rzecz państwa haha.

FUTURE ja ciągle myśle o tym psiaku... ale ja go wziąźc nie mogłam :-( Szukałam na necie ogłoszeń o zgubie ale nic...

MARZENKA, KATGEN zdrówka dla dzieciaków... Marzenko a jaki masz antybiotyk?

BLOND no to niech brzuszek rośnie zdrowo,a za te 2-3tyg czekamy na wieści o pci:tak:.

U nas też nasypało. Młodego na sankach zawiozłam do przedszkola... I dobrze bo chociaż skorzystał bo śniegu już nie ma :dry:.

Zjedliśmy zupke bo M wczoraj nagotował, młody ogląda bajke,pewnie zaraz zaśnie\

Co do stażu znamy się ponad 7, parą jesteśmy 6,5 no a ślub to niecałe 8mieś... A wy to już macie ładne staże:tak:.
No i MEGI szczęścia w kolejnych latach

ASIEŃKO wszystkiego najlepszego!

reklama
jestem dzisiaj zdechla co za pogoda:dry: zrobilam sobie z mloda i z psem godzinny spacer i kupilysmy od razu hiacynty na dzien babci jeszcze cos dla dziadka trzeba kupic albo cóś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry