reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my mamy antybiotyk i zapalenia ucha :-(
masakra az mi szkoda tego mojego lozuba..teskno mi za jego wybrykami..to nie ten sam chlopczyk...
ja dzis jeszcze pomidorowke mialam i do tego wlasnie sie pieka zapiekanki:tak:
katgen my tez mamy wojne z syropami az mam nerwa jak przychodzi pora....do tego mamy oczyszczac nos agdzies gruszke posial nigdzie nie mozemy znalesc i chyba trzeba bedzie nowa:sorry:wogule nawet krople do nosa sie nie da wlac masakra poprostu a i portfel o ile lzejszy:-(

reklama
Marzenka u mnie do nosa nie ma siły by coś dać. Ja trzymam nogi K, ręce a i tak nie daję rady, wyje tak że aż do wymiotów. Odpuszczam to nie będę wywoływać takiego strachu. Trudno. Ale dmucha sama ładnie i biega z chusteczkami więc no odpuszczam.

Ten sam problem mam z obcinaniem paznokci u stóp, ale to idzie obejść, jak zaśnie to obcinam na śpiocha. No ale z tym nosem to jakaś masakra.
Dzisiaj lepiej z nią, chyrchla jeszcze ale lata jakby miała 1000000% energii. W przeciwienstwie do mnie.

Idę herbatkę zrobić i pod kocyk z powrotem.

Witam
wpadlam sie przywitac tylko bo ostatnio jestem tak zalatana ze nawet czasem caly dzien kompa nie wlaczam:/ale jestem myslami z Wami i obiecuje byc czesciej juz za kilka dni bo troche czasu brak.
u nas ok, mlody troche kaszle ale nie ma tragedii, jutro ma dzien dziacka i babci w przedskolu:) ciekawe co tam zaspiewa :D:D:D brzuchol mi rosnie. W sie smieje ze zjadlam pilke lekarska bo sie twardy zrobil:D

zdrowka zycze wszystkim chorym bo widze ze znowu jakies \cholerstwo w powietrzu wisi:/
buziaki

blond- ty chyba jeszcze troszkę i się dowiesz co masz w środku :-)

ciasteczko- moje zdrowe, ale jeszcze się nie cieszę, bo Arka ominęło i się boję, że ostatni się rozchoruje. Ale faktycznie jakaś epidemia z tymi choróbskami, pogoda też winna, mogło by przymrozić na kilka dni porządnie.

ciacho jeszcze sie nie obronilam , wszytstkie dokumenty i praca zlozone, czekamy na telefon z dziekanatu o terminie obrony bo musza byc 3 osoby zeby zorganizowali egzamin a jestesmy poki co tylko dwie:/

Kroma no niedlugo juz sie dowiem na 3d bedziemy isc za jakies 2-3 tygodniw:)mi to juz wsio ryba. dzidzia kopie coraz mocniej, taki fajny moment ciazy teraz jest, jak jeszcze nie za ciezko a juz brzuszek troche jest i czuc kopniaki:)

katgen moj to wogule niechce dawac nosa a o smarkaniu nie ma mowy....wymyslam co rusz nowe sposoby moze cos mu sie spodoba i obroci to w zabawe ale nic nie dziala..brak slow a przeciez to dla jego dobra.....poki co nos na chama bo nie ma innej mozliwosc...potem przytulanko i jest ok ale i tak mi go szkoda...pomagaja tez krople takie na bluzke czy na poduszke zeby sie lepiej oddychalo...gruszki dalej jak nie ma tak nie ma:sorry:
blondi no w koncu kobito sie odezwalas:tak:no fakt na fajnym etapie teraz jestes:-)i oby z obrona poszlo gladko....
kroma no oby u ciebie nie bylo juz chorob...chociaz ty miej szczescie:tak:
owca i co idziesz na imprezke?
synek dostal dzis pierwszy raz antybiotyk w swoim zyciu ale po nim jakby o niebo lepiej....oby nam pomogl..
ale mnie to rozklada..czosnek miod kroluje ale poki co ciagle sie smaram i nosal czerwony..

reklama
Hej ja wrocilam z koscila dopiero po 21 masakra zebanie bylo i w sumie nic ciekawego gadali najwiecej o wyciecze :tak:
o komuni to tyle ze zrobili glosowanie czy maja byc alby czy sukienki i wyszlo ze sukienki tu nie podobaja sie i nie znaja zbytnio albow :no: a szkoda bo to jednak tanszy koszt :tak: jak pytalam tesciowki zeby szla sie popytac ile stoja to alba kosztuje okolo 200 zl a sukienka najtansza 450 :szok::szok:...masakra na jeden dzien tylko bo tu nawet bialego tygodnia dzieci nie maja :no:
no i ze bedzie na komuni fotograf i kamerzysta zamowiony to ludzie nie bede pstrykac fotek sami itp..

Marzenka jednak nie ide na spotkanie hehe :-D ciota ze mnie i tyle ale nie chce mi sie jakos nie wiem nie ciagnie mnie do ludzi ani zeby lazic i pozniej wracac samej noca tramwajem to ja jakos mam cykora a jeszcze po % by to bylo to juz calkiem hehe :-D Zdrowka dla Dawida to sie zalatwil niezle...ale mam nadzieje ze leki szybko pomoga :tak:

Blond hej dawno cie nie bylo,fajnie ze brzusio rosnie :-) po troszku zazdroszcze hehe :-)

Katgen zdrowka dla Izulki,znam ten bol z lekami ja zawsze mam problem z szymkiem uciekam,buzie zamyka i wrzeszczy ze nie chce i tez zawsze na sile trzeba go trzymac zeby wypil a i tak polowa sie wylewa :angry::angry:

Zrobilam sobie drinka na zakonczenie dnia
i zycze wam dobrej nocki :-)

Do góry