reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć wszystkim
Podziwiam was laski że wy co dzień z rana macie o czym bazgrać:-)
U nas monotonia codziennie to samo, pobudka, śniadanie sprzątanie....Pralka mi się już kręci nazbierało się Pawła rzeczy...
co tam robicie na obiad? u mnie znów brak pomysłu a nawet nie mam jak do sklepu wyjść, tylko spojrzę za okno a nic się nie chce:baffled:

Hello laski !!

megi ja mam tak jak ty nie mam o czym pisac bo codzien jest to samo haha :tak::tak:
u nas dzis sloneczko daje w okna hehe i jest na plusie 5-6 stopni :tak:

Marzenka zdrowka dla was posylam,choc ja sama mam katar od 2 dni i mam go dosc juz hehe

Milego dnia wam zycze !!:-):-)

HEJ kobietki. Ale z Was ranne ptaszki ... ja tylko marzę o tym, żeby pospać dłużej ... teraz mam weekend wolny w końcu się wyśpię hihhi ja to śpioch jestem masakryczny ...
Marzenka - zdrówka dla Ciebie i dla Dawidka ... my już po chorobach mam nadzieje, ze sie na tym skonczy ...
Co na obiad dzisiaj ? Mój mężulo ma spagetti zrobić - ejs ale ja mam dobrze póki na urlopie w domu mam męża przychodze do domku dziecko ubrane, wybawione na maxa, nakarmione obiadek ugotowany :)

mloda objerzala "dżordża" a na obiado mamy fileto z indyka, 'polne gamonie" jak to w kabaracie mowili na zieminiaki:-D:-D i jakas surowe
wiadomo laski ze u kazdej prawie codziennie to samo ale z drugiej strony lepsze to niz mialoby sie wiecznie cos dziac:baffled:

a ja jestem ciekawa czy pawel zrobi jaskis obaid bo ma 2 zmane i na razie z Jankiem siedzi i zpomnialam za mieskzanie zaplacic i za przedszkole;/ musze dzis isc no chyba ze on pojdzie ale pewnie zaraz bedzie wymowka ze z dzieckiem nie dal rady...

witajcie, pogoda faktycznie do niczego, ani to zimno ani to mrożnie, wyszłam na spacer z dzieciakami i zaraz wróciłam, zgnilizna, a tu jeszcze ma padać śnieg z deszczem.

reklama
Do góry