reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ciacho teraz tyle kosztuje zwykly nan i to jest tanio....ja jak mlodemu nan ha kupowalam 3 lata temu to juz bylo 26 zl za puszke:/odsapnelam jak mu dali nutramigen bo na recept i 10 zl kosztuje,a teraz w bierdonce patrzylam i zwykle bebiko 1 kosztuje 11 zl ale juz 2 i 3 16!masakra jakas...

reklama
ale mi Misiule wysypalo :-( masakra
a wymazac ja tym bialym to mistrzostwo swiata... jak ona fika na przewijaku tak wszystko wokolo ciale mam biuale :dry:
i ona tez wszedzie biala... wszystko biale :dry:
stanowczo lepiej miec starsze dziecie z ospa a nie takie malunie... bynajmniej jak dla mnie...

ciacho
albo sa tylko czasu nie maja odebrac, tez tak bywa
owca, marzenka, megi, blond czesc ;-)

dlatego napisalam 6 lat temu ale nawet wtedy byl drogi ja wydawalam na mleko krocie a pozniej
przeszlam na kozie i mialam w dupie ta chemie bo tak naprawde to chemia nie ma nic wspolnego z mlekiem
zreszta siostra tez podaje kozie mlodemu

jeszcze czekaja na aparat jak nie zadzwonia to moge przyjechac

Kumpela tez dziecku to kozie dawala i nie dosc ze taniej wychodzilo bo miala od znajomego prawie za darmo, to zdrowiej. pediatra baaardzo na to krecila glowa ale dziecko zdrowe
Larvunia mam nadzieje ze malej szybko przejdzie ta choroba:(Rafala ciezko mi bylo posmarowac i wytlumaczyc a takiej malutkiej to juz calkiem:(

Dokładnie ciasteczko tak jak piszesz jak sobie pomyślę o remoncie to mnie szlag trafia ...
Marzenko ja wiem, że niczego się nie przyspieszy ... niestety, złośliwość rzeczy martwych ... wiem tez, że nie problem wytapetowac choć niektórzy nie potrafią :p, znam takich co do każdego remontu firmę wołają, wyjeżdżają z domu i wracają na gotowe ... ale to nie sztuka - właśnie sztuką jest zrobić samemu i mieć satysfakcję, choć troszkę, ale zawsze no ale to moja opinia :) choć codziennie powatarzałam mojemu : "mogliśmy wziąć firmę" :pPP u nas masakra bo dużo łuków i pierdołów ale daliśmy radę i się cieszę, bo sami zrobiliśmy a tak to zawsze nam mama pomagała ;0) tym raziem pierwszy raz się odważyliśmy sami ...
Megi tulę mocno Pawelka ... biedaczyna zaczyna powoli etap ząbkowania
Oj Marzena nie wiem czy taki piękny weekend jak mi się wszyscy zwalą na głowę i znowu będzie bałagan w domu - tyle dzieciaków wrr ... no a pozatym szkołę mam :/ sobota - niedziela, i przysżły weekend to samo ... biedny Marcin ciagle sam z Amelka a ja albo praca, albo szkoła ... aż mi głupio ...

:-)

blond ja jestem na mleku kozim wychowana. bo podobno mialo eliminowac alergie...i co??? i nico ;)

a co do mleka, to powiem wam, ze moja mała była na humanie, bo on nana miala bardzo kolki. pozniej byla na hippie, ale hipp bio combiotik 39zł za duzą puszke 800gram. i znalazlam w rossmanie mleko babydream, o skladzie prawie identycznym jak hipp combiotik. i od 3 miesiaca zycia jestesmy na tym mleku. 600gram kosztuje 15.99. i malej barrdzo służy i aż się trzęsie za mleczkiem...

Helloł,

Ja już rundkę do miasta, biedronka do domu zrobiona. Teraz śniadanko wciągnęłam i herbatkę piję. Zmarzłam.

W Pupie bylam, zero ofert ;( a dzwonic nie chcą, szit no.

;) Lecę, całuje każdą!

future no czasem tak bywa ze alergia jest i koniec
u as kozie podawalam bo mloda nie mogla nic co bylo z mleka krowiego, do 2 lat mialysmy jazde bo ciagle cos wylazilo ze tego nie moze jesc albo tamtego nawet na rosol byla uczulona bo nie mogla jesc miesa z kury nawet takiej swojskiej:baffled:
katgen teraz to ciezko z praca jak sa jakies oferty to zawsze cos nie pasuje albo pracodwcy albo potencjalnemu pracownikowi

ja zaliczylam poczte za niedlugo po mloda i do ortodonty dopiero popoludniu chyba bede mogala usiasc spokojnie

reklama
Witam was. ledwo na oczy patrzę:errr:...komu kawy komu???
W nocy w miarę ok 2 razy wstawałam do Pawełka, wieczorem był strasznie marudny, nic go nie bawiło nawet noszenie na rękach, kołysanie ...późno zasnął a ja z nim. Dziś już widzę pogodniejszy, śmieje się i w ogóle...maltretuje pieluchę tetrową wkładając ją do buzi:-) Śpiąca jestem i zmęczona jakoś, pogoda dupna jeszcze mam szaro w mieszkaniu jakby się ściemniało:dry:
Mycha a niby miła babka z tej Fotujmy tak wywnioskowałam ale wykład mi dała, praktycznie zaleciła mi kąpiele małego w czymś takim (podała nazwę ale doczytać nie mogę bo pismo jak kura pazurem) bo niby ma suchą skórę na nóżkach, na cimieniuszkę zapisała jakiś krem AA ponoć nie tani no i zauważyła że na policzkach ma zaczerwienienia takie chropowate troszkę to niby na mleko uczulony i mam mu podawać NAN Pro ale HA kurde tylko on jest droższy od zwykłego nan pro...także widzisz pierwszy raz u niej i takie zalecenia a jak chodziłam do Wierzbickiej i nadal do niej chodzę to niczego się nie czepiała...akurat wczoraj musieliśmy trafić na inną dr:sorry2:

MEGI mi jak młodego podejrzewali o skaze to przepisywali nam Bebilon PEPTI na recepte 2-3 lata temu kosztował 10-12zł zależy od apteki... Ale jak karmiłam go swoim i niewiele tego pił, tylko w podróży jakiejś, i do kaszki dodawałam, smak miało w każdym bądź razie okropny. Co do ciemieniuchy to my też się męczyliśmy... Póki lekarza nie zmieniłam i nie przepisała nam płynu ELOCOM czy ELOCON rewelka, chwila moment i zniknęło, może zbieg okoliczności, ale koleżance też pomógł... On tylko na recepte był z tego co pamiętam...

MADZIARENA, MARZENKA wypucujecie mieszkania i będziecie miały pięknie... Ja pamiętam 3 lata temu jak się za remont wzięliśmy, przy młodym strasznie ciężko... I wyszło na to ze skończyliśmy w wigilie... Nie dośc że gotowania na chrzciny było to jeszcze z tapetami biegaliśmy, i do młodego na zmiane...

Młody w przedszkolu, znowu nie chciał iśc, ehhh... Ale w szoku jestem bo jak nigdy 4 dzień z rzędu i nadal zdrowy (tzn ma lekki katar i jak na dwór wyjdzie to kaszle- a w domu cisza-czemu tak niewiem...) Ja zekam na M i się zaraz walne z nim spac bo padam, nawet na kawe nie mam ochoty...

Do góry