reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond to gratki ale szkoda ze jeszcze bedzie sie to toczyc:dry: a co do W to ja sie nie wypowiadam:sorry2:;-)

my juz po ortodoncie, mlodej o dziwo nie przeszkadza w ogole aparat tylko tyle ze czuje druciki na zebach
ale ma problem z polykaniem sliny chyba kwestia przyzwyczajenie i za miesiac do kontroli

reklama
o to jaki w koncu ma ?ruchomy czy jaki bo sie pogubilam.co do tej sliny to przy kazdym aparacie trzeba sie przyzwyczaic bo zawsze jest inaczej i cos przeszkadza na poczatku a potem sie tego nie czuje:)

blond to fajnie, ze dzis do przodu. a skoro już wygrałas to nie ma sioę co martwić następną... jestem z Toba kochana.

mycha - ja tez tych pampersów uzywałam. moja je lubila, a teraz kupuję dady, bo wiecej jest w paczce ;)

a co do mleka to musicie sprobowac. moja zniosla dobrze. a nawet bardzo. ale tez czytlam w necie duuzo opinii bo się bałam, ale sprobowalam. przeciez to nie jakies resztki bambusa, tylko przebadane przez specjalistow i wogole...

KATGEN ja miałam płyn nie maśc... Młody nie ma żadnych plam... Może dlatego że smarowałam tym po ciemieniuszce a nie po skórce, ja to troszke na watke dawałam i wcierałam, więc nie miało możliwości dostac się gdzie indziej, no i max chyba ze 3 razy tym smarowałam... On ogólnie mial też problemy skórne i miał jeszcze jedną masc na zamówienie, też sterydową, na te placki suche... Ale my się pozbyliśmy szybko tych kłopotów

blond gratuluję wygranej sprawy, szkoda że "on" się odwołał ale będzie dobrze, musi być:tak:
Siedzę sobie z moim m i oglądamy tv sorki za małą aktywność dzisiaj, jutro spędzę więcej czasu tutaj m będzie na służbie;-)

Ja tez jestem kukam sovie tu i tam...
teraz sie wzielam za robienie zeberek w sosie cebulowo-pomidorowym :tak:

Blond fajnie ze sie udalo na sprawie :-)

Ciacho napewno musi sie przyzwyczaic cora do sprzetu w buzi :-)

aha, zapomnialam powiedziec. moja niunia gada. normalnie jak najęta.
mamamama
tatatata
dadadada
ań ań
ajaaaaaaa

to Ań to chyba ma myc Ania, nie wiem. ale mam nadzieje hahaha

no i kupiłam jej dziś w lumpie kilka rzeczy. znaczy bylo po 10 zl za kg, a ja kupiłam za 25zł. wiec kuuuuuuuuupa ciuchów. bylam w poludnie, wiec nie bylo jeszcze przebrane. i kupiłam rajtuzki, kaftaniki, spódniczke, mnóstwo rzeczy. kilk podkoszulek. naprawdę jestem zadowolona. szkoda tylko, ze kaszle jak gupia.

no i stało się!
jutro jade do zg na koncert ;) i impreze hahah

reklama
No to się pochwalę, odrazu mówię że to MÓJ PIERWSZY RAZ więc nie śmiać się!!!
Kolory troche z d.u.... bo telefonem, ale i tak jestem MISZCZ:)

20831.jpg

20830.jpg

20829.jpg

No i Kocisko na koniec..
20832.jpg

Załączniki

• 20831.jpg
    20831.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Do góry