reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
widze ze macie przeboje z dzieciakami ja nie moge narzekac moje nie mialy buntu 2latka ani nawet 3 latka:sorry2:
madziarena ja juz mam takie wyrosniete dzieciaki wiec nie pomoge ale jak byly male to nie szalalam bo i tak za chwile szla zabawka w kat wiec nic drogiego nigdy nie kupowalam
marzenka to bedziecie miec radoche z ciastkami
a my dzisiaj do ortodonty jestem ciekawa czy mloda bedzie nosic aparat?

reklama
madziarena bo pomalowac i wytapetowac kuchnie to nie problem....a dlaczego u nas tak dlugo bo przeciez kuchnia od podstaw pewnych spraw sie nie przyspieszy...na cale szczescie juz koncowka :-Dno i racja bede miala slicznie:-D
no to piekny weekend ci sie szykuje:-Dimprezka bedzie:-D:-Dtakze zycze milej i wesolej imprezki :-)

marzenka to juz prawie ze final:-) a to tylko kuchnia zostala czy jeszcze cos?
ja jak sobie pomysle o remoncie to my sie odechciewa ale jak cos to bedziemy robi w wakacje tak zeby dzieciaki byly u dziadkow

dobry
jejku ide kawe robic, wstac nei moglam...
moj mi dziecko z lozka zabral i nawet nie wiedzialam o tym
lojej..... dzis ide z dziecmi spac nie ma to tamto jestem wykonczona...
malo sypiam ostatnio, musze odespac...

larvunia halo, tzn.ze twardo spalas ze nic nie czulas:-D
ja dzisiaj musze tu i tam polatac a nie chce mi sie mam tylko nadzieje ze padac nie bedzie

Hello
Ciacho kropi caly czas od rana.daj znac co z tym ortodonta bo ciekawa jestem.
Madziarena gyrosa zrob, to wszyscy lubia chyba. a co do prezentu to ja nie mam pojecia co dziewczynki lubia w tym wieku
Marzenka a jakies zdjecia remontowe sa?:p
ja dzisiaj mam rozprawe apelacyjna o alimenty w sadzie, bo ten d...... sie odwoluje . zobaczymy co bedzie. o 11:30 trzymac kciuki!:)

Witam was. ledwo na oczy patrzę:errr:...komu kawy komu???
W nocy w miarę ok 2 razy wstawałam do Pawełka, wieczorem był strasznie marudny, nic go nie bawiło nawet noszenie na rękach, kołysanie ...późno zasnął a ja z nim. Dziś już widzę pogodniejszy, śmieje się i w ogóle...maltretuje pieluchę tetrową wkładając ją do buzi:-) Śpiąca jestem i zmęczona jakoś, pogoda dupna jeszcze mam szaro w mieszkaniu jakby się ściemniało:dry:
Mycha a niby miła babka z tej Fotujmy tak wywnioskowałam ale wykład mi dała, praktycznie zaleciła mi kąpiele małego w czymś takim (podała nazwę ale doczytać nie mogę bo pismo jak kura pazurem) bo niby ma suchą skórę na nóżkach, na cimieniuszkę zapisała jakiś krem AA ponoć nie tani no i zauważyła że na policzkach ma zaczerwienienia takie chropowate troszkę to niby na mleko uczulony i mam mu podawać NAN Pro ale HA kurde tylko on jest droższy od zwykłego nan pro...także widzisz pierwszy raz u niej i takie zalecenia a jak chodziłam do Wierzbickiej i nadal do niej chodzę to niczego się nie czepiała...akurat wczoraj musieliśmy trafić na inną dr:sorry2:

ciasteczko czekam az skonczy kuchnie wtedy pomaluje sciany i potem jeszcze do pomalowania sciany wkorytarzu i wsio bedzie:-)
blond zdjec remontowych nie ma bo nie ma czego ogladac:-Djak bedzie efekt wtedy beda:-D
ciasteczko to czekamy na wiadomosci od ortodonty:tak:
larvunia to ci kochany mezus....:-)

Witam pije kawke i tradycyjnie pojade do mamy :tak:

larvunia to mocno spalas,ale ty zamiast w nocy spac to szyjesz a potem tak juz jest ze zmeczona jestes i nie wyspana:-)

Megi ja 4 lata chodzilam do Bujalskiej i dla mnie byla fajna i ok lubilam ja jako lekarza :tak: u tej co ty to bylam tez przypadkowo moze ze 2 razy,a jak za drogie te rzeczy co przepisala to moze popros w aptece o zamienniki jakies napewno sa

Blond no to trzymam kciuki za pozytywna sprawe :tak:

ciacho ciekawe jak bedzoe z tym aparatem daj znac...

u nas zimno i wietrznie :tak:

reklama
megi a teraz jest tylko NAN pro ha czy samo NAN ha?? bo to sie tak zmienia, kiedys byl tylk NAN HA i koniec
no drogi byl 6 lat temu po 15-17zl za puszke placilam
a krostki na policzkch i zaczerwienienie to jak najbardziej skaza bialkowa

probuje sie dodzownic do nich ale jeszcze nikgo nie ma a niby od 9 przyjmuja jak ja nie trawie niepunktulnosci:wściekła/y:
tez jestem ciekawa jak bedzie z aparatem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry