reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello
megi dobrze ze u lekarza dobrze....to jak zuzia ma plaskostopie to mowila cos o butach ortopedycznych?co mowila na ten temat?samo to sie zrobi czy jak?
widze ze pawelek dzielnie zniosl szczepionke:)a jakby inaczej moglo byc :)
future czy ty aby nie masz za dobrze z malutka?tyle godz spi co ty takiego robisz ze ona ci tak ladnie spi?
moj zaraz tez pojdzie spal...a niech idzie bo niespi w dzien i mi dzis buszuje od 6-30:-)
bylam biegac zmezem na stadionie zrobilam 5km i jestem w szoku ze tyle dalam rade i bylo mi malo,chcialam jeszcze ale moj do mnie ze jak na pierwszy raz to i tak bardzo dobrzee sobie poradzilam:szok::szok::szok::szok:zeby nie przesadzac:szok::szok:jak poboga dopisze to bedziemy tak czesciej biegac razem:-D:-Ddla mnie to az dziwne bo ja to zawsze na kulturze fizycznej kombnowalam zeby nie cwiczyc itd bo ja zawsze z tych leniwych a teraz :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:jakby inna dziewczyna we mnie wstapila:szok::szok::szok::-D
a tak to bylam dzis kupic kurtke dla dawida niby ma ale chcialam jeszcze jedna na wyjscia na spacerki gdzies do kogos bo te co ma troche przyniszczone juz do parku sie nadaja...no i kupilam za 50zl i to jeszcze okazja....nic taniej nie znalazlam.a tez duzo nie chcialam wydawac bo jaki sens niby wzielam mu wieksza ale skad mam pewnosc ze na drugi rok bedzie jeszcze dobra :-)bylam w smyku niby fajne dobre jakosciowo kurtki w cocodrilo tez no ale nie przesadzajmy ze za kurtke mam dac 230zl no pogielo ich!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a na rynku to po 100-80zl u was tez takie ceny?:szok::szok::szok::szok:

czesc
no kurde szkoda ze nie facet mnie masowal heheheh, ale czuje sie mniej obolala... Ten jeden raz pomaga na chwile, wioec mezus zrobil mi niespodzianke i jeszcze 9 razy pojde... babka rewelacyjna. Jakies sztuczki stosuje dziwne, tak mnie gniotla i jak w chinach palcen jakos dziwnie ucisnela ze bol nagle poczulam (ale ostrzegla mnie) i wsio minelo napiecie, powaznie! No pierwszy raz na takim masazu bylam :szok: Jak za czarodziejska rozczka bol przeszedl... Juz zapomnialam jak to jest nie czuc kregow :-D ok 40 min masowala i ugniatala... po 10tym zabiegu ma niby juz bol nie wracac. No zobaczymy czy to nie bedzie strata pieniedzy. Ale ciesze, sie ze moj ma mozliwosc dorobienia i moge isc na takie masaże :tak: czuje sie 10 lat mlodsza :-D chyba dzis zgwalce mojego z tego wszystkiego :-D

czesc laseczki
tak wpadlam zobaczyc co u was slychac
Marzenka -super ze sport sprawia ci radosc a efekt jaaaaaki :-)
Larvunia- daj znac po 10mrazie czy dziala to moze ja sie wybiore na ugniatanie gnatów hahah
Buziole dla Wszystkih milego wiczoru,wrzucilam kilka fot do galerii

Hej wpadlam na moment bo padam z nog masakra..
jak wyszlam z mama o 8 rano tak wrocilysmy po 15 ech..masakra
jeszcze 2 sprawy urzedowe zostaly i wsio:tak:
klucze juz ma do domku bylismy kupic dzis panele i jutro robota wrze:tak:

Befatka a co u was? ze tak pedem wpadasz i wypadasz :baffled:

Marzenka gratuluje ty to masz zaciecie...:-)
Megi ladnie ci synek przybral na wadze :tak: dobrze ze z zoltaczka w miare ok :tak:
Larvunia to widze ze prezent od meza to strzal w dziesiatke :-) sama bym poszla na taki masazyk :tak:

Dobra to na tyle zycze udanego wekendu bo pewnie nie bede miala czasu zajrzec buziolki :-)

Madzia-odgruzowuje chate haha po tygodniowej nieobecnosci chyba z 10 pran juz zrobilam ,wszystko sie lepi od czekolady ,na oknach mala sobie pisala normalnie masakra ,dobrze w kuchni sprzatali na bierzaco.
a tak po za tym to zrobilam mega porzadki w szafach ,wystawilam 4 wielkie wory z ciuchami i zabawkam i chyba ze 2 wywalilam .Jeszcze musze porzadki w papierach porobic bo co chwile przychodzi cos z baknu albo reklamy ja swoje wywalam na bierzaco ale u jacka to komoda az kipi

Aaa i jeszcze na nowo musze dziecko ustawic bo rozwydrzyla sie ze szok ,dzis np naplula mi w twarz:szok::-(kiedy jej tlumaczylam ze czegos tam nie wolno
nie wytrzymalam dostala w doopsko ehhh

befatka nie ma spray napisze Ci po 10tym zabiegu
Kurde a jak J. dawal rade sam z mala? Pozatym ze mloda ci sie "rozluznila" ;-) Pewnie na wszystko miala pozwalane hehehehehe;-)

hello

future czy ty aby nie masz za dobrze z malutka?tyle godz spi co ty takiego robisz ze ona ci tak ladnie spi?

hehe marzenka naparstek nalewki do butelki hahah
a tak poważnie to ona mi mało śpi w dzień, pare tygpdni temu miała taki okres, ze wcale nie spała w dzień. teraz to tak 2 razy po 1,5 godzinki. no dziś miała jedną drzemkę 4-ro godzinną. i o 19 padła. ale teraz nie spi, bo ją kot obudził, bo mruczący wskoczył do kojca, zeby się pobawic...

befatka ustawisz ją, spokojnie, niech tylko poczuje twój rytm i wszystko wróci do normy. ale dziwie sie, że dałaś rade bez nich tyle dni ;)

mi teraz Dżeku na 2 noce wyjechała, i sie muszę męczyć sama. a tak to zmuszam go do pomocy haha. dzisiaj przemeblowałam troche, i chce jutro pojechac po tapete i farbe do gorzo i może coś odświeże naszą sypialnie, bo Hesiulek z nami śpi, a ja już 2 lata w sypialni nic nie robiłam. trzeba trochę odświeżyć.

ide zrobić sobie herbate.

śpijcie smacznie laseczki ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry