reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale jestem zjechana, zrobilam z 7km na nogach i to musialam w tempie expres:dry:
dobrze ze obiad zrobilam w 20min bo spagetti:-)
blond to powodzenia na egzaminie

reklama
witam.chcialabym sie przywitac z wszystkimi :) jestem mama dwoch dziewczynek, siedmio i dwu letniej.od ponad pieciu lat mieszkamy w Walii a ogolnie pochodze z Sulęcina.fajnie ze sa tu dziewczyny z `moich` okolic ;)

Hej !!
melduje sie ze wizyta u dentysty zaliczona,bylo ok
pan doktor super z podejsciem do dzieci,zagadal szymka wszystko mu pokazywal tlumaczyl itp.maly usiadl nawet sam na fotelu widzialam ze byl wystraszony ale dzielnie otwieral buzie
smile.gif

dzis nic mu doktor nie robil tylko posprawdzal zapisal sobie i umowil nas na nastepna wizyte.
Wtedy bedzie probowal mu borowac bo ma kilka dziurek do zrobienia.
Robi bez znieczulenia wiec zobaczymy jak bedzie
smile.gif

Na koniec dostal mala zabawke
smile.gif

M dzwonil ze znow wroci dopiero kolo 21 masakra...chlop mi sie zajedzie
:-D

Witam nowa kolezanke - milo cie poznac :tak: jak ci sie mieszka na obczyznie?

Ide sciagac pranko i kawe zrobic
:tak:

witajcie

zaganiana i schorowana, mam nadzieję tylko, ze dzieciaki do imprezy wytrzymają zdrowe.
Byłam dzisiaj z M po drugie auto, kupił dostawcze, nasiedziałam się, żeby podpisać parę papierków.

Witam nową mamę

witajcie

zaganiana i schorowana, mam nadzieję tylko, ze dzieciaki do imprezy wytrzymają zdrowe.
Byłam dzisiaj z M po drugie auto, kupił dostawcze, nasiedziałam się, żeby podpisać parę papierków.

Witam nową mamę

Kroma zdrowka dla ciebie kuruj sie :-):-)
kiedy robicie imprezke?? na wekend pewnie?

cześć U lekarza wsio ok, zapisał mi tabsy anty dla matek karmiących...Mój wrócił dziś z służby podchorowany, łamie go w kościach i teraz leży oby tylko nas nie zaraził. Jutro wizyta obojga dzieciaczków na 10.30 zobaczymy ile mój brzdąc przybrał na wadze od urodzenia no i jaka reakcja na szczepienie będzie:-) no i ciekawe też co tam w sprawie Zuzki mi powie...odezwę się po wizycie jutro:-)
witam koleżankę nową:-)

reklama
megi daj znac jak sie czuc bedziesz po tych tabsach. Ja nie widze roznicy te czy inne u mnie.Ale slyszalam rozne opienie na ich temat i jestem ciekawa, czy Ci beda sluzyc. Zdowka Wam zycze!

Do góry