MEGI współczuje brata... nie wyobrażam sobie żeby tak postąpic.. mojemu szwagrowi w jednym roku przybyło 3 chrześniaków i synek i nikomu nie odmówił mimo że ciężko mają... no ale cóż niektórzy nie wiedzą że dzieciom się nie odmawia
LARVUNIU bidulko... leczcie się leczcie,, u nas już z górki więc teraz za was trzymam kciuki
MYCHA lepiej idź do lekarza
FUTURE jaka ona już duża.... i śliczna, i te oczy... piękne
Ja buty w CCC dla malego oglądałam, moi rodzice obiecali mu fundnąc... Spodnie narciary miał na wyrost kupione i są jeszcze dobre, 3 sezon w nich przelata, takie duże moja mama mu kupiła a i i szelki mają regulowane, kurtke też mamy z poprzedniej zimy bo kupili mu w lutym bo w poprzedniej mu się sówak rozleciał i już maława była. Ja buty mam z poprzedniego sezonu, kurtke sprzed wóch, M buty też ma tylko po jakąś kurtke chyba się wybierze... chociaż on w kurtce mało chodzi bo w samochodzie nie lubi i w takiej bluzie ciepłej większośc zimy chodził i w tym roku pewnie też tak będzie
Kacper do czwartku na antybiotyku, dopiero w poniedziałek do przedszkola. W środe na testy alergiczne... Z M bo ja w pracy... Nie lubie jak M z nim sam chodzi bo potem nic nie wiem... no ale cóż do pracy mysze iśc...
W sobote jedziemy do mojego taty... Będzie potrójna imprezka urodzinowa
Kacpra chrzesna przyjedzie to młody będzie miał radoche, ja mam urodziny w sobote, móij tata w niedziele
miał byc grill ale pogoda nie wytrzymała...
Dzisiaj Kacper dostał grającego, jeżdrzącego i świecącego zygzaka z bajki Car's ale miałam hałas w domu... masakra, puzle dostał też z Zygzakiem ale jakoś nie bardzo się zainteresował przy takiej zabawce
Oki lece spac bo jutro do pracy... Mam nadzieje że będzie troszke lżej niż ostatnio