reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha dziewczyny maja racje do lekarza szybko musisz isc
larvunia o kobito wspolczuje, duzo zdrowia dlaw Was wszystkich, mi katar powoli przechodzi ale starsza cos gardlo zaczyna bolec:oo::growl:
marzenka super ze sobie i mlodemu kupilas, ja dzisiaj oddalm do szewca kozaki jesienne zeby mi fleki zalozyl nowe i jakos jesien przehulam:-)
madzia bedzie dobrze, ja co roku szczepie nasza 2 szczepionkami na jedenj wizycie

reklama
witam, zapomniałam o was, ostatnio wchodziłam na zamknięty,

Megi-
dziecku się nie odmawia taka przynajmniej jest u nas zasada i nie ważne czy ma się kasę czy nie, ma się być dla dziecka a nie po to żeby mu dawać bóg wie co. Widocznie nie było mu pisane, tylko przykre jest, że brat odmówił.

Mycha- idź z głową może masz jakąś migrenę, i powodzenia na szczepieniu.

Lavrunia- zdrówka dla dzieciaków. Szkoda chorowitków.

Ja mam część dla dzieciaków rzeczy na zimę, nie wiem jak z butami dla Olki, ale mam jedne tylko nie wiem jak z numerem, muszę jakiś kombinezon kupić dla niej. Dla siebie nic nie mam odkąd zaciążyłam nic nie kupowałam, mam buty z 3 lata te same i nie mam kurtki bo miałam większą do ciąży, nie bardzo mam chęci szukać, bo ceny przerażają.

kroma ja ma kurtke ktora ma 8 seznow a teraz bedzie 9 i juz nie wyglada ciekawie bo kolor juze nie taki ognisty ale zal wyrzucic bo ciagle ciepla:-) urwala mi sie sprzaczka do podciagania zamka i ostatniej zimy wsuwke zamontowalam i tak
podciagalam zamek:sorry::-D
kosztowala wtedy kupe kasy( teraz bym zydzila) bo to jeszcze byla kupiona jak dzieciecy model ale wart tych pieniedzy:tak:

dzieki dziewczyny :tak:

Befatka jak tam idzie z paznokciami i avonem? :-)
marzenko i jak tam dzien z mezeulkiem mija ;-)
ciacho dawno fotek tortow nie dawalas obijasz sie ;-)
daffi zyjesz??
Katgen jak zdrowko?
megi, mycha jak starszaki teraz reaguja na malenstwa?
PR szerokiej drogi :-)
Madzia kartoflane? heh.. a co to i po co ;p
Future... a jak sie zaplacilo i dziecko bylo tylko raz przez miesiac, to matka, czyli w moim przypadku my stratni jestesmy??
jejku cos mialam pisac do reszty dziewczyn i zapomnialam ,... wiec POZDRAWIAM ;-)

larvunia bede odpisywac kase. znaczy za miesiac zapłaci się mniej. chciałam bez odpisywania, ale dyrka powiedziala, ze lepiej z odpisywaniem, to bedzie wiecej ludziów.

edit:

a tak się dziś kąpałam ;)))

302226_10150353574869288_528999287_8065612_481377745_n.jpg

Ostatnia edycja:
MEGI współczuje brata... nie wyobrażam sobie żeby tak postąpic.. mojemu szwagrowi w jednym roku przybyło 3 chrześniaków i synek i nikomu nie odmówił mimo że ciężko mają... no ale cóż niektórzy nie wiedzą że dzieciom się nie odmawia

LARVUNIU bidulko... leczcie się leczcie,, u nas już z górki więc teraz za was trzymam kciuki

MYCHA lepiej idź do lekarza

FUTURE jaka ona już duża.... i śliczna, i te oczy... piękne

Ja buty w CCC dla malego oglądałam, moi rodzice obiecali mu fundnąc... Spodnie narciary miał na wyrost kupione i są jeszcze dobre, 3 sezon w nich przelata, takie duże moja mama mu kupiła a i i szelki mają regulowane, kurtke też mamy z poprzedniej zimy bo kupili mu w lutym bo w poprzedniej mu się sówak rozleciał i już maława była. Ja buty mam z poprzedniego sezonu, kurtke sprzed wóch, M buty też ma tylko po jakąś kurtke chyba się wybierze... chociaż on w kurtce mało chodzi bo w samochodzie nie lubi i w takiej bluzie ciepłej większośc zimy chodził i w tym roku pewnie też tak będzie

Kacper do czwartku na antybiotyku, dopiero w poniedziałek do przedszkola. W środe na testy alergiczne... Z M bo ja w pracy... Nie lubie jak M z nim sam chodzi bo potem nic nie wiem... no ale cóż do pracy mysze iśc...
W sobote jedziemy do mojego taty... Będzie potrójna imprezka urodzinowa ;) Kacpra chrzesna przyjedzie to młody będzie miał radoche, ja mam urodziny w sobote, móij tata w niedziele :) miał byc grill ale pogoda nie wytrzymała...
Dzisiaj Kacper dostał grającego, jeżdrzącego i świecącego zygzaka z bajki Car's ale miałam hałas w domu... masakra, puzle dostał też z Zygzakiem ale jakoś nie bardzo się zainteresował przy takiej zabawce ;)

Oki lece spac bo jutro do pracy... Mam nadzieje że będzie troszke lżej niż ostatnio;)

reklama
Wtam dziewczynki ... czytam Was ale nie mam weny, żeby pisać ... jest cięzko ... niby coraz bliżej ale nad samotna ... jeszcze 12 dni ... czemu ten czas tak długo leci ... :/ ??? Tak bardzo chciałabym, żeby już był ze mną ...

Do góry